woensdag 5 september 2018

Cobb compact

Cobb compact

Kies uit producten vanaf € 195. Dé kampeerwinkel van Nederland. Specialist op het gebied van kamperen, sport en outdoor. Bespaar tot wel via kiesproduct.


Cobb compact

Hij is net zo veelzijdig als de Cobb Pro tafel barbecue, maar nog compacter uitgevoerd. De barbecue is volledig gemaakt van roestvrijstaal, is zeer snel op temperatuur en is van alle gemakken voorzien. In slechts drie minuten is de barbecue klaar voor gebruik. Het fijne aan deze barbecue is dat hij zo compact is dat je hem werkelijk overal mee naar toe kan nemen en kan neerzetten. Van de Cobb zijn diverse modellen verkrijgbaar.


Dat geeft dit model tafel barbecue een mooie strakke look. Ontdek nóg meer mogelijkheden van de Cobb tafel barbecue met de Cobb accessoires. Met de accessoires kun je de mogelijkheden van jouw Cobb BBQ aanzienlijk uitbreiden. Grillen, bakken, braden, wokken en roken. Al snel kreeg de Cobb over de hele wereld nieuwe, enthousiaste gebruikers.


Het resultaat is een veilig, compact en draagbaarkooktoestel waarmee je overal kunt grillen, bakken, braden, wokken en roken. Bijzonder aan de Cobb is dat hij aan de onderkant niet heet wordt. De Cobb werd verder ontwikkeld en geperfectioneerd. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor!


Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Marktplaats kan daardoor minder goed werken. Bekijk het product online of kom naar één van onze winkels, waar we je graag verder helpen.


Cobb compact

Ga jij bijvoorbeeld op vakantie, maar wil je wel barbecueën? Dan heb je deze dekselverhoger nodig. Dit tussenstuk verhoogt de Cobb met 2. Compact met grote prestaties. Cobble Stones en de accessoires. Vind de beste prijs voor je Cobb Compact en betaal zo nooit te veel.


Op zoek naar Cobb Premier Compact ? Bestel Cobb Compact Direct uit voorraad leverbaar! De barbecue kom van kwaliteitsmerk Cobb is een vervangend onderdeel voor het Cobb Premier Compact model en het Cobb Pro Compact model. De kom welke geplaatst wordt in de barbecue zorgt ervoor dat overtollig vet wat vrijkomt tijdens het bereiden van het eten wordt opgevangen. De Compact verhoger van Cobb is speciaal ontworpen voor de Cobb Compact barbecues.


Deze RVS verhoger is nodig om de wok, de bakplaat of de BBQ kit te gebruiken. Hij is compact , wordt niet heet aan de buitenkant en al binnen d. Hij is ook iets minderhoog als de cobb pro variant en geschikt om te koken, bakken, braden, grillen en zelfs als rookoven. Deze grillplaat heeft een aantal belangrijke voordelen. De fabrieksgarantie is de garantie die de fabrikant geeft. De termijn geeft de periode aan waarin je beroep kunt doen op de fabrieksgarantie.


Koop Cobb online bij De Wit of bezoek de 70. Gratis verzending vanaf € 7- en op werkdagen voor 12:bestel morgen in huis. Een Cobb barbecue is een compacte lichtgewicht en kan daardoor makkelijk vervoerd worden in de draagtas, die bij vrijwel elk model wordt meegeleverd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.