vrijdag 14 september 2018

Houtschors tuin

Van tuinhout tot sierbestrating! De boomschors van 40L werkt vochtregulerend waardoor de bodem minder snel uitdroogt. De schors is geschikt als bodembedekker voor paden, borders, onder.


Een bijkomend voordeel van boomschors is dat deze het onkruid in de tuin voor een groot gedeelte kan weren, waardoor de tuin onderhoudsvriendelijker kan worden gemaakt. Met boomschors leg je eenvoudig een onkruidvrije tuin aan. Jouw boomschors wordt geleverd in een big bag.

De big bag kan je opensnijden, aanharken, en klaar. In essentie heeft het dezelfde toepassing als de houtsnippers, zowel als decoratie, wandelpaden of tegen onkruid. Boomschors is een product wat voor meerdere jaren blijft liggen.


Het beschermt daarnaast het bodemleven in de tuin. Franse pinus maritima is een roodbruine boomschors die erg mooi staat in een tuin of een park en een uitmuntende kwaliteit heeft! Houtsnippers in de tuin zien er niet alleen mooi uit. Ze zorgen er namelijk ook voor dat de grond minder snel uitdroogt en dat is fijn voor de planten.


Daarnaast weerhoudt het de groei van onkrui waardoor wieden verleden tijd wordt.

Welkoop boomschors is een Nederlands natuurproduct dat geschikt is voor het afdekken van tuinen en het aanleggen van paden en heeft een levensduur van circa jaar. Het afdekken van je borders met boomschors voorkomt onkruidgroei. Verder beschermt het product de bodem tegen uitdrogen, je hoeft dus minder vaak je tuin te sproeien. Koop je sierschors bij GAMMA!


Sierschors heeft meerdere voordelen: het ziet er niet alleen goed uit in je tuin of voortuin, maar beschermt je bodem ook tegen uitdroging, warmte en koude. De meeste sierschors in ons assortiment is van Agrofino, maar we hebben ook sierschors van GAMMA en het voordelige OK. De kleinere tuin schors stukken liggen beter en laten dus minder licht door, wat weer de kieming van de onkruidzaden (nog beter) bestrijdt. Grotere stukken tuin schors gaan langer mee t. Geniet u graag van uw tuin ? Dan is boomschors wellicht iets voor u. Bovendien houdt de boomschors uw bodem in de zomer ook nog langer vochtig. Het gras in ons tuintje (nee onze tuin is niet echt groot te noemen) is echt kapot.


Nieuw gras zaaien zie ik niet zitten, omdat dat wss na een half jaar toch weer kapot is. Franse boomschors is een ideaal product voor de aanleg van halfverharde paden door uw tuin. Verder is het prima geschikt voor het opvullen van ruimtes tussen de tuinplanten in uw border. Samen met antiworteldoek zorgt boomschors voor een decoratieve en natuurlijke oplossing om onkruid uit uw tuin te weren.


Specialist in het verzorgen van thuisleveringen van boomschors in bulk (los gestort) of in Big-Bags. Koppel het aangename aan het fraaie met schors van boomschors Michel en geniet met volle teugen van een onderhoudsvriendelijke tuin.

De Fleurella boomschors is een stijlvolle decoratie voor in de tuin. Ga voor een natuurlijke en rustieke uitstraling met de Fleurella boomschors. De levensduur van houtsnippers (gechipt hout) is circa 1. Om onkruid tegen te gaan dient u minimaal een laag van tot centimenter aan te brengen.


U kunt dan met kuub houtsnippers muitbrengen. Uw tuin wordt hierdoor onderhoudsvriendelijker. Het beste wordt een laag van minimaal 8cm aangelegd. Hoe dikker de laag hoe beter het onkruid wordt tegen gegaan.


Kan boomschors door schorskopen. Wij kunnen naast leveren, de schors ook komen openspreiden bij u thuis. Bodembedekkers voor iedere tuin. Geef je kinderen een zachte plek om te spelen in de tuin. Met een kokos bodembedekker hoef je niet bang te zijn voor schaafwonden als je kroost op de grond valt, zoals bij grind.


De bodembedekker is 1procent natuurlijk. En zorgt voor een landelijke uitstraling van je buitenplaats.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.