dinsdag 11 september 2018

Zoetermeer zwembad keerpunt

Vergelijk Verhuurbedrijven en bespaar op het huren van een Zwembad! Stormbanen, springkussens en meer. Beursstands, presentatiezuilen etc. Huur ze bij jou in de buurt! Haal nog meer uit je geld.


Vind zwembad zoetermeer als je nu zoekt.

Doe mee en profiteer nu nog van deze mooie deal! Bestel Zwembaden online bij Leen Bakker. Ontdek ons ruime assortiment! Meer dan 1leuke woonwinkels.


De gemeente beschikt over twee zwembaden : De Veur en De Driesprong. Ga naar Leen Bakker of bestel eenvoudig online! Daar kunt u terecht voor banenzwemmen en deelnemen aan zwemlessen en doelgroeplessen.


Waarom Aquapark Keerpunt gesloten is?

De organisatie van dit zwemprogramma wordt uitgevoerd door het Zweminstituut. De wildwaterkreek vormt een attractie op zich. Meld je even aan via onderstaand formulier en geef bij de opmerkingen aan welke dag en hoe laat je wil komen. Toekomst zwembad Het Keerpunt lijkt nu veilig.


De beslagen die liggen op het meterbad van Het Keerpunt en de woning van de eigenaar worden opgeheven. Dat heeft de Haagse rechtbank besloten. De toekomst van het ba die vanwege gesteggel tussen twee voormalig zakenpartners lang onzeker was, lijkt daarmee veilig. De huidige eigenaar wil het zwembad niet verkopen en is van plan om Het Keerpunt om te bouwen tot een wellnesscentrum. Zwembad Het Keerpunt gaat zaterdag weer open voor echt weken zwemplezier in het buitenbad.


Technici en andere medewerkers zijn op dit moment nog hard bezig om het zwembad helemaal startklaar te krijgen voor de opening op zaterdag juli. Het grote buitenbad heeft een mooie ligweide waar iedereen na het zwemmen heerlijk kan zonnen! Voor de kleintjes is er een speciaal peuter- en kleuterba waar zij naar hartenlust kunnen spartelen.


Deze zomer zullen we geen verkoeling kunnen zoeken in Het Keerpunt. En hebben ze na het zwemmen trek gekregen? Dat is de verwachting van de gemeente na een kort geding dat dinsdag juli speelde. Die wilde hiermee voor elkaar krijgen om het zwembad acht weken open te stellen tijdens de zomervakantie.


In het pand van Het Keerpunt komt een nieuwe wellness-locatie. Je bent nooit te oud om te leren!

Zwemles voor volwassenen bij Zwemschool het Keerpunt. Bij mooi weer is dat altijd het geval. Wij hebben ruime ervaring in het geven van zwemles aan volwassenen.


Maar bij storm, regen en echt slecht weer blijven de baden gesloten. Maar in principe is Het Keerpunt de gehele zomer open, volgens Bert. Bij het Keerpunt Swim2Enjoy kunt u onder andere in de vroege ochtend banenzwemmen van 08.


Missie: We bieden de ruimte voor mensen die graag willen banen zwemmen of trainen. De rechter gaf echter vandaag ter zitting aan niet hierin mee te gaan. Er is behoefte aan een groot buitenbad voor. De afspraak was dat het buitenzwembad in de zomer open zou gaan. Zoetermeer zwembad Het Keerpunt zoals het vroeger was.


Het zwembad is dermate verwaarloosd dat openstelling niet mogelijk is. Keerpunt biedt duurzame oplossingen voor vraagstukken op het gebied van gezond werken – van arbodienstverlening, re-integratie, casemanagement tot aan WGA en ziektewet. We organiseren een optimale samenwerking tussen alle betrokkenen en richten ons altijd op wat wél kan.


Zo werken we samen aan minder verzuim en gezond werken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.