dinsdag 18 september 2018

Trend planten

Online, open-access, multidisciplinary journal from Nature Research. Including plant biotechnology, breeding, cell biology, development, genetics and more! Hét online tuincentrum met meer dan 10.


Ruime keuze planten op beslist. Vergelijk hier aanbiedingen.

Al onze planten worden ingekocht bij gecertificeerde kwekers, kwaliteit milieuvriendelijk en milieubewust werken staat bij ons hoog in het vaandel. Designstudio Joy ontwierp een bloempot die ook tussen de boeken op de boekenplank kan staan! Never judge a book by its cover! Trendy is tegenwoordig de citrus plant of olijfboom.


Deze geven een natuurlijke en aantrekkelijke uitstraling ze gaan langer mee dan het gemiddelde boeket. Daarnaast voegen ze mooie geuren en kleuren toe aan ieder interieur. Ook leuk om weg te geven zijn planten groeiend op hydrokorrels zoals bijvoorbeeld een bananenplant of yucca.

Wanneer u de gewenste planten hebt gesteld worden ze vanuit Fleurdirect netjes en veilig ingepakt en naar u verzonden. Wilt u graag meer informatie over de plant die u hebt bestel neem dan een kijkje in onze plantengids. Deze gids bevat allerlei informatie over de verzorging, herkomst en andere factoren van diverse planten.


Oorspronkelijk komt hij uit de oerwouden van Zuid-Amerika. Kamerplanten zijn mateloos populair. De trends wisselen met het jaar.


We noemen de verschillende trends (denk aan Boho Garden en Summer Breeze) en welke planten je hiervoor nodig hebt. Materialen: Leer en gekleurd glas in combinatie met natuursteen of messing, velourse stoffen zijn helemaal hip. De pannenkoekenplant waren we even uit het oog verloren, maar is nu weer helemaal on trend ! Deze vintage kamerplant doet denken aan kleine pannenkoekjes. Hij is hartstikke makkelijk te verzorgen en te stekken.


Leuke bijkomstigheid: deze pannenkoekenplant heeft een luchtzuiverende werking. Ben je op zoek naar de meest trendy en hippe kamerplanten van dit moment? In onderstaand lijstje hebben we ze voor je op een rij gezet.


De Strelitzia is een exotische plant , die in Zuid-Afrika en de Canarische Eilanden tot wel twee meter hoog kan worden.

In het voorjaar en de zomer kun je mooie bloemen verwachten. In de zomer heeft de plant ruim water nodig. Great deals on our whole collection to celebrate the end of the year.


Advies, kwaliteit en exclusiviteit. Zelf ben ik een grote liever hebben van planten in het interieur. Het geeft de ruimte net even meer sfeer en leven.


Bij planten is ook de markt bij bedrijven (kantoren) van belang. Planten zie onze aanbiedingen! Door de aantrekkende economie neemt de vraag toe, in zowel bestaande als nieuwe markten. De hang naar beleving wordt ook steeds groter.


Hierdoor heeft u bij ons een ruime keus uit trendy kamerplanten, snijbloemen, gemengde boeketten, plantenarrangementen en buitenplanten veilingvers en uit voorraad. Bestellen Je hebt geen producten (meer) in je winkelwagen. Door de passie voor het vak en het hechte team van medewerkers leveren wij een constante hoge kwaliteit. Ze zijn dan ook ideaal om uw huis mee te decoreren. Wist u dat sommige planten niet alleen zorgen voor sfeer en zuurstof, maar ook de lucht kunnen zuiveren?


Ik zou zeggen creëer bijvoorbeeld eens je eigen urban jungle ‘ plant shelvie’. Ook hip: planten in een weckpot en planten waarvan je kluit en wortels kunt zien door bijvoorbeeld gebruik te maken van een glazen pot of vaas. Naast in echte planten , zie je deze groen trend ook terug als prints op stoffen, wandbekleding en op bijvoorbeeld servies. Anders wordt je water troebel en zie je het plantje niet meer. Bekijk hier het assortiment vazen.


In een aardewerken of plastic pot zijn de wortels van een plant natuurlijk niet zichtbaar. En juist die wortels mogen best gezien worden! Gebruik daarom eens een glazen vaas om je groene aanwinst in te planten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.