maandag 17 september 2018

Werken bij gamma

StepStone biedt de beste vacatures van topwerkgevers. Plaats uw Jobaanbieding nu online. Word gevonden door Recruiters! Krijg nieuwe jobaanbiedingen. Werken in je favo restaurant?


Wij hebben een leuke baan voor jou.

Vind werken bij als je nu zoekt. Zoek jij plezier in je werk ? Wij zijn er voor de makers en we zijn er voor elkaar. We helpen onze collega die ons nodig heeft. En we vragen gewoon om hulp als we er zelf even niet uitkomen.


Want samen weten we meer, samen kunnen we meer. En samen kunnen we makers beter helpen. Daar richten we ons onder andere op communicatie, de webshop, category management en de inkoop van producten.

Op de website van Intergamma vind je de laatste vacatures en stage mogelijkheden. Met goede producten tegen een lage prijs. Get without the ads.


Erg jammer want gamma medewerkers moeten het vaak hebben van de expertise die zei hebben en de hulp die ze klanten hierdoor kunnen bieden. Herken jij jezelf in dit profiel? GAMMA is onderdeel van Intergamma.


Als kassa medewerker ben je primair verantwoordelijk voor het b__edienen van de klant aan de kassa__. Je bent in staat om een klant tegemoet te treden en te assisteren bij het verkopen van eenvoudige. Iedereen werkt mee: van verkoopmedewerker tot verkoopleider en van magazijnmedewerker tot manager logistiek.


Als Secretaresse bij ALDI maak je deel uit van ons secretaresseteam en ondersteun je samen met je collega’s het managementteam. Voor het werk dat ik deed bij Gamma te Wilrijk. Vond ik dat ze mijn loon mochten verhogen.


Nadien heb ik ander werk gezocht en gevonden en verdiende ik bijna dubbel zoveel. Werksfeer was ook niet 1procent. Het was ieder voor zich en een lach was bij vele niet te zien. Goede ontwikkelmogelijkheden, diepgaande kennis opdoen.


Als de franchisenemer interesse heeft in jouw kandidatuur, neemt hij contact met je op.

Als je bij de IKEA Group werkt, maak je deel uit van een inspirerende, plezierige en een zich snel ontwikkelende omgeving. We zijn ’s werelds grootste detailhandelaar van woonproducten, met 135. Bij ons mag je altijd jezelf zijn.


Jij wilt geld verdienen om leuke dingen te kunnen doen? En zoekt dus de ideale parttime bijbaan? Dan is Action jouw winkel. Waar jouw vrienden werken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.