woensdag 12 september 2018

Gegalvaniseerde poort

Gegalvaniseerde poort

Uitgebreid assortiment hekwerk, poorten en omheiningen. Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Gegalvaniseerde weidepoort, landhek, landbouwhek of schapenhek nodig?


Gegalvaniseerde poort

Nu in de actie en thuisgeleverd met Landbouwwinkel. Mooie gegalvaniseerde en zwart gecoate poort. Zo goed als nieuw Ophalen. Een gegalvaniseerde poort voorziet in een kwalitatieve en sterke oplossing voor de afsluiting van bijvoorbeeld uw erf of weide, of voor gebruik in uw stal.


Bij Dennishekwerken maken we alles op maat, dus ook deze poorten met dubbel staafmat vulling, zo heeft u altijd een complete poort die voldoet aan uw wensen. Hierdoor heeft u jaren lang plezier van uw poort. Poort afsluitbaar met cylinderslot. Tegen meerprijs nog hekwerk te koop. Dubbelstaafspoort, uit verzinkt staal, uitermate geschikt voor toepassing in combinatie met de dubbelstaafsmatten!


Gegalvaniseerde poort

Alle weidepoorten zijn verzinkt en van hoge kwaliteit. Poorten worden standaard geleverd met verstelbare oogbouten voor het optimaal afhangen van de poorten. Nieuwe gegalvaniseerde poort in delen.


Van onze bekende gegalvaniseerde landhekken verkochten wij er vele duizenden en nog steeds zijn de gegalvaniseerde hekken een veelgevraagd product. Ook de Hardeman houten landhekken staan bekend om zijn kwaliteit. De houten hekken hebben een fraaie Engelse uitstraling en zijn beschikbaar in een enkele of dubbele poort. U dient de gegalvaniseerde laag geschikte te maken voor een zogenaamd Duplex-systeem, ofwel een laksysteem over verzinkt metaal. Dit kan op manieren: - aanstralen ( wapperen ) met een straalmiddel ( mechanisch ) - chemische behandeling ( laat maar zitten, heeft u de middelen niet voor ). Bij Gadero kunt u uw poortdeur of tuinhek aankleden zoals u het wilt.


Kies bij hout- en bouwmaterialenhandel Gadero uit gehengen recht, met verzet of met bocht. Wij hebben alle poort sloten en beslag op voorraad en bezorgen alle artikelen samen met uw tuinhout voor de beste prijs snel bij u thuis. Nu ook zwart gepoedercoate hengen en duimen. Deze veehekken kan men hangen aan verschillende modellen poortpalen, hardhout of verduurzaamd (gecreosoteerd of geïmpregneerd).


In de agrarische sector zijn de weiland hekken niet meer weg te denken. En na jaar vertrouwen onze klanten nog steeds op de gegalvaniseerde hekken van Hardeman. Afmetingen van de gegalvaniseerde weidehekken.


Het stalen weiland hek produceren wij in veel verschillende. Zeer degelijke gegalvaniseerde weidepoort welke uitschuifbaar is. Gemaakt van kwalitatief verzinkt metaal. Deze gegalvaniseerde metalen weidepoorten zijn bruikbaar voor verschillende mogelijkheden: toegang als poort tot weide of erf, als poort van een stalling, als doorgang naar een vel. De poort wordt geleverd inclusief een montage set.


Het ideale hek voor paarden, koeien, schapen en ander vee. De weidepoorten zijn gegalvaniseerd en verkrijgbaar in verschillende maten. Set palen gegalvaniseerd 2x 1cm.


Bestaande uit;Paal gegalvaniseerd sluit. Gewoon alle verf verwijderen met een bepaald product. Laten zoals het is, lekker gemakkelijk, een gegalvaniseerde poort moet je nooit meer schilderen. Dus waarom werk zoeken en deze poort schilderen (misschien bevalt de kleur je niet maar nooit moeten schilderen is ook veel waard toch) ?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.