donderdag 6 september 2018

Betonvloer coaten prijs

Ervaren vloerspecialisten staan klaar je te helpen. Bekijk onze grote collectie coats online. Vandaag de dag is Wehkamp hét online warenhuis voor gezinnen.


De kwaliteit is dan ook bij een lage vloercoating prijs gegarandeerd. Ten aanzien van de verhouding tussen prijs en kwaliteit krijgt u met de keuze voor vloercoating veel waar voor uw geld.

Daarna is de prijs per vierkante meter lager als het te coaten oppervlak hoger is. Bijvoorbeeld: €per mtot 100m €7- per mtot 150m €7- per mtot 200metc. Vraag daarom altijd een offerte aan voor een prijsopgave. De prijs van een vloercoating wordt hoger per mals u een moeilijk te behandelen ondergrond heeft die u intensief moet laten behandelen.


In het algemeen kan men stellen dat epoxyproducten goedkoper zijn dat de polyurethaan coatings, maar ook binnen de range van PU producten bestaan vele verschillen in prijs. De laagste vloercoating prijs in het geval een epoxy coatingvloer bedraagt slechts euro per m2. Het gaat dan om een oppervlak van minimaal 1m2.

Des te groter het oppervlak namelijk is des te lager de prijs wordt per m2. In garages ligt vaak een rauwe betonvloer. Maar een betonvloer kan snel scheuren en neemt snel vuil op. Daarnaast is beton niet makkelijk schoon te maken.


Gelukkig is er een betere optie: een coatinglaag voor over de betonvloer in de garage. Zo wordt de vloer sterk en volledig naadloos. De multifunctionele eigenschappen zijn namelijk gelijk aan die van een duurdere gietvloer. Het grote verschil zit erin dat bij coaten beton alleen een toplaag aangebracht wordt en het gaat juist om deze toplaag die over extreem goede kenmerken beschikt.


De aantrekkelijke prijs staat de beste kwaliteit in geen geval in de weg. Antislip, geluiddempend en antistatisch zijn voorbeelden van de beschikbare afwerkopties als er sprake is. Betonvloer coaten met speciale afwerking. Voor een standaardkleur hoef je geen extra kosten te betalen. Kies je echter voor een speciaal kleur, dan moet een bepaald kleurpigment toegevoegd worden aan de betonmix, wat de prijs zal doen oplopen.


Vloercoating prijs per m2. Een vloercoating heeft een zeer dunne laagdikte van mm. Hierdoor is een voercoating zeer scherp geprijsd ten opzichte van bijvoorbeeld een betonvloer die een laagdikte heeft van 5-mm.

Gemiddelde vloercoating prijs per m2. Meer tijd over voor geluksmomentjes! Wilt u een offerte opvragen voor een te coaten vloer, vergeet daarom nooit het aantal mte benoemen. De materiaalkeuze is bepaald als u voor beton coaten kiest, maar er kunnen meerdere materialen nodig zijn.


Bijvoorbeeld als u de keuze maakt voor een antislip uitvoering in de hoogste gradatie. Uiteraard heeft dit invloed op de prijs. Gietvloer Hilversum verstrekt u graag op aanvraag een offerte voor het coaten van uw betonvloer. Korting op de betonvloer prijs. Coatingvloer past een korting toe op de betonvloer prijs als het gaat om projecten die een toenemende omvang hebben.


De toenemende omvang zorgt voor een toenemende korting op de betonvloer prijs. Overigens is het niet zo dat alleen de grootste projecten hier voordeel van hebben. Het type coating is van invloed op de prijs net als dat er hogere kosten kunnen zijn indien voor een speciale afwerking gekozen wordt. Bij betonvloer coaten wordt uiteraard van hoogwaardige materialen gebruik gemaakt. Gietvloer Weesp verstrekt u graag op aanvraag een passende offerte voor betonvloer coaten.


Het coaten van een betonvloer is de manier om de vloer onderhoudsvriendelijk te maken. Niet alleen wordt de betonvloer zo een stuk slijtvaster, u kunt de vloer ook een leuk kleurtje meegeven. Er bestaan tegenwoordig allerlei zeer hoogwaardige coatings waar uw betonvloer direct van opknapt. Mede dankzij specialisatie en lage overheadkosten leveren wij u het product tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Gezien de toename van het aantal producten die al dan niet pretenderen een goed werkend beton veredelingsmiddel te zijn moet je je kunnen onderscheiden.


Als er sprake is van uitbesteding aan Gietvloer Lelystad wordt het materiaal uiteraard in rekening gebracht, waarbij er rekening gehouden wordt met de arbeidskosten en met het oppervlak. Het oppervlak is een leidende factor bij het vaststellen van de prijs voor het coaten van een betonvloer. Werkwijze voor betonvloer coaten.


De werkwijze van een betonvloer coaten begint bij de samenstelling van het coatingsysteem. Dat is aan te raden als u bijvoorbeeld specifieke wensen heeft op het gebied van de betonvloer laten coaten. We spreken ook wel van ‘sealen’.


Het verschil met impregneren is dat de coating niet in het beton trekt maar dat het een vaste ondoordringbare filmlaag vormt op het beton.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.