maandag 24 september 2018

Opblaasbare glijbaan voor zwembad

Opblaasbare glijbaan voor zwembad

Grootste aanbod zwembaden online! Vergelijk verhuurbedrijven. Bestel direct en vind verkoeling. Het aanbod in opblaasbare zwembaden is de laatste jaren enorm uitgebreid. Daarbij is het aanbod niet beperkt tot het klassieke opblaasbaar zwembad met opgeblazen zijwanden.


Een zwembad speelcentrum heeft maar een klein veilig laagje water, meestal een glijbaan en een waterstraal die wordt aangesloten op de tuinslang. Zie bijvoorbeeld het krokodil playcenter of het grote dinoland playcenter. Kortom heerlijk waterspeelgoed! Zwembad speelcentrum voor urenlang plezier!


Een opblaasbare waterglijbaan voor aan het zwembad. Sluit de tuinslang aan op de glijbaan en glij zo hard als je kan naar beneden! Veiligheid staat voorop en dus is de glijbaan uitgerust met een kussen aan de voorkant en de achterkant. Binnen enkele minuten gereed om te vullen met water.


Opblaasbare glijbaan voor zwembad

Topkwaliteit opblaasbare zwembad van Intex. Alle opblaasbare zwembaden op Opblaaszwembad. Alle zwembaden zijn gemaakt van stevig PVC materiaal en kunnen dus zeker tegen een stootje. Intex zwembad kwaliteit in huis haalt. Bij een zwembad hoort een glijbaan ! Haal dus snel deze 2m lange opblaasbare glijbaan in huis.


Want een glijbaan , dat is plezier verzekerd! Kerlis, de Franse producent van deze glijbaan , heeft ook aan de veiligheid van de kinderen gedacht. Zo'n opblaasbad gaat net een stapje verder. De glijbaan heeft een prima stabiliteit dankzij de waterzakken aan elke kant.


Opblaasbare glijbaan voor zwembad

Het is een heus speeltoestel. De opblaasbare surfbaan is gemaakt van stevige kwaliteit mm vinyl en kan een maximaal gewicht van kilogram aan. De rand rondom de glijbaan zorgt dat kinderen niet van de glijbaan af kunnen vallen en voorkomt doorschieten. Neem dan opblaasbare artikelen mee!


Wat dacht je bijvoorbeeld van een hippe opblaas flamingo? Je vindt het allemaal in onze webshop! Speelcentrum met een vis- en strandthema, voor kinderen vanaf jaar. Het speelcentrum bestaat uit een zwembad met opblaasbare glijbaan (inclusief zachte landingsmat). Ruim soorten opblaas zwembaden.


Verzending vanaf €in uur. Kies uit producten vanaf € 390. Indien je niet teveel moeite wil doen is een opblaasbaar zwembad de oplossing.


Zo heb je zwembaden met glijbaan , inclusief bijpassende filterpomp en zwembaden met bescherming voor de zon. Ze zullen met hun vrienden tijdens de zomer veel plezier beleven in de tuin. Dit opblaaszwembad heeft een regenboogthema.


Plezier voor jong en oud gegarandeerd en dé aanvulling voor je zwembad. Dankzij het grote zwembadoppervlak kunnen. Ben je dan na al het spelen moe? Dan kun je uitrusten op de afneembare drijfbanden die aan de zijkant van het speeleiland zitten.


Het opblaasbare speeleiland is uitgerust met gewichtszakken zodat het op zijn plaats blijft. Zorg bij een opblaas zwembad altijd voor een horizontale schone ondergron leg hier een onderzeil of ondertapijt op, plaats het opblaasbare bad en je kan gaan zwemmen. De worden daken aan de muren gestikt om de veiligheid van de kinderen optimaal te garanderen. Opblaasbare glijbaan ,slide, Airquee inflatables. Tegenwoordig heb je niet alleen vierkante of ronde opblaasbare zwembaden, maar ook voorzien van allerlei ‘attracties’ zoals een glijbaan of iets dat je ringen kan gooien.


Een strandbal of opblaasbare bekerhouder in het zwembad Wil je het zwemmen nog leuker maken? Gooi dan wat opblaasbare artikelen in het zwemwater!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.