vrijdag 21 september 2018

Jacuzzi heuts

Bezoek van de showrooms! Bekijk onze referenties hier! Een opblaasbare jacuzzi biedt de luxe en comfort die een ‘echte’ jacuzzi jou te bieden heeft, alleen dan voor een betaalbare prijs.


Het makkelijke aan een opblaasbare spa is dat deze enkel hoeft te worden opgeblazen, daarna gevuld en hij is klaar voor gebruik. Dit voorkomt een hoop stress met het monteren van de jacuzzi.

Aan de hand van het control panel kunt u gemakkelijk met knopjes de temperatuur van uw spa naar uw wens bijstellen en kunt u de bubbels aan- en uitzetten. De Intex jacuzzi ’s zijn voorzien van hendels aan de zijkant, waardoor u de spa gemakkelijk kunt verplaatsen. Intex PureSpa Plus, 4pers jacuzzi Ø 1cm. De Ultieme spa beleving voor personen!


De liner is zelfs zo sterk dat peronen op de rand kunnen zitten zonder dat deze inklapt. Een jacuzzi zorgt voor ontspanning van spieren en geest. Warm water, bubbels, krachtige jetstralen… alles wat je nodig hebt voor pure relaxatie.


De ingebouwde opblaaspomp pompt de jacuzzi zelf op, dus veel werk zit er niet in!

Gemaakt van duurzame Fiber-tech technologie zorgt ervoor dat u met een Intex spa geniet van de ultieme spa beleving. Lekker genieten en relaxen met familie of vrienden! Niets is beter dan heerlijk ontspannen omringd door duizenden bubbels na bijvoorbeeld een lange dag werken. Sauna JavaScript lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.


Wil je de Aldi jacuzzi kopen? Dat kunnen we ons bij Tuinmeubelland goed voorstellen. Wij verkopen de vermelde Intex jacuzzi namelijk al vele jaren met veel succes. Vind telefoonnummers, adressen en postcodes van duizenden bedrijven en personen. Opblaasbaar bubbelbad Netspa Aspen is een opblaas jacuzzi die een vierkantig model heeft.


Dit model opblaasbare jacuzzi is uniek in zijn soort en is geschikt voor personen. De buitenkant van deze opblaasbare jacuzzi is gemaakt van gelamineerd pvc met een mooie leather look afwerking. Het gelamineerde pvc heeft een dikte van 6mm zodat het. Een persoons Intex jacuzzi is ideaal voor een gezin met kinderen of om heerlijk te relaxen met een kleine groep vrienden.


Hierdoor zijn ze ook geschikt voor de kleinere tuinen. Zo heb je geen permanent ruimteverlies, je kunt de jacuzzi opzetten en opbergen waar en wanneer je maar wilt. Het aantal bubbeljets variëert van 1bij de kleinste modellen tot maar liefst 1bij de grootste jacuzzi ’s!

Je wordt dus werkelijk gemasseerd door duizenden bubbels. Action, Aldi en Lidl superaanbieding van de week: goedkope jacuzzi is terug! De zomer komt er weer aan. We hebben een aantal warme weken achter de rug, en er liggen er meer in het verschiet. Hoe bereid jij je daar op voor?


Met een jacuzzi in de tuin natuurlijk! Maar ja, die dingen zijn peperduur. De Intex deluxe spa’s hebben naast de bubbelstand ook krachtige jetstralen die vanuit de zijkant van de jacuzzi stromen en zorgen voor een extra massage.


Bovendien zijn deze deluxe spa’s uitgerust met een zoutwatersysteem, waardoor je geen chloor nodig hebt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.