dinsdag 18 september 2018

Stobag overkapping

Wij bouwen moderne en landelijke overkappingen , benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Ontdek de profielsystemen, overkappingen , gevelpanelen en kunststofplaten. STOBAG zonweringen worden individueel geproduceerd.


Van zonweringen tot en met terrasdak maken wij uw zonwering en glasdaksysteem op maat. Ontdek de talloze mogelijkheden van onze zonweringen en zonweringssystemen bij de keuze van de framekleuren.

Kies uit een ruim aanbod aan stoffen en kleuren. Permanente kwaliteitscontroles en het gebruik van gekeurde merkenstof met een UV-bescherming tot 1 garanderen een maximum aan veiligheid en functionaliteit. Maak een keuze uit de goot- en liggerprofielen en pas hetsysteem aan naar uw wens. Met het geïntegreerde zonweringssysteem kunt u zelfs op de warmste dagen genieten van uw overkapping. U kunt onder elke weersomstandigheid blijven genieten van het buitenleven.


De buren rennen naar binnen, maar u kunt gerust blijven zitten en genieten van uw glazen overkapping. Deze overkapping is standaard leverbaar met zonwering: bovenop, met vaste zijwanden, met een gedeeltelijke spie of juist met glazen schuifwanden. Atriumzonwering is de geraffineerde oplossing als het gaat om horizontale overspanningen van gebouwen of bestaande structuren.

De overkapping met atrium is een optimale zonwering en weerbescherming en is naar keuze verkrijgbaar met draaibare aluminiumlamellen of robuuste vouwzonwering. Bij het openen of sluiten van de eerste schuifvleugel worden ook de overige schuifvleugels door geïntegreerde meenemers automatisch geopend en. Bescherming tegen zon en weer gedurende het hele jaar Voor wie zijn terras onbeperkt bij elk weertype wil gebruiken en ook in de winter de tuinmeubelen en de barbecue wil laten staan, is een glazen daksysteem perfect. Dankzij onze 3D tekeningen gaat u direct uw droom overkapping zien! Gratis een offerte ontvangen of samen nadenken wat mogelijk is?


Overkappingen shop je eenvoudig en snel op beslist. De natuurlijke luchtcirculatie door de lamellen werkt als een milieuvriendelijke airconditioning. De uitvoering Bavonasofttop met geïntegreerde vouwzonwering heeft een mediterrane flair. De Greenline, Profiline en Highline van Verasol en een vrij exclusieve overkapping van Stobag.


Er is maximaal gebruik gemaakt van de stijfheid van de profilering. Verleng uw zomer thuis door een terrasoverkapping met geïntegreerde zonwering. Bastasol levert al met ruim jaar ervaring overkappingen in Rotterdam en omstreken. Terrasoverkapping Terrado Stobag. Premium Zwitserse kwaliteit.


Als bio-klimatologische overkapping zorgt de BAVONA hardtop met variabel kantelbare aluminium lamellen voor een perfecte bescherming tegen zon en regen. Ook geschikt voor horeca en restaurants.

Stobag terrasoverkappingen en luxe veranda`s. De robuuste installatie van aluminium terrasoverkapping kan eenvoudig en snel gemonteerd worden. Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Meubel inspiratie Design Kwaliteit 75. Pergola zonwering, overkapping.


Er zijn verschillende soorten pergola zonwering systemen, pergola overkappingen. Een pergola zonwering is voor terrassen een zeer goede keuze voor bescherming tegen de zon en ook tegen regen. Het doek is stabiel en de staanders zorgen ervoor dat het gehele frame geschikt is voor grotere afmetingen. Zonwering is uitgegroeid tot een volwassen branche die haar producten duurzaamop markt brengt.


Het is een kwaliteitsmerk gevat in een fraai design. STOBAG cassetteschermen zorgen voor comfortabele zonwering vanuit de veilige box. Cassetteschermen zijn bijzonder goed beschermde schermen met scharnierarmen of telescopische armen. In gesloten toestand beschermt de elegante en corrosiebestendige aluminiumcassette de doek en de mechanische delen efficiënt tegen omgevingsinvloeden zoals neerslag, storm of ook vervuiling.


Het is niet voor niets dat bijna alle typen met gasdrukveren. De gasdrukveren in de geleiders zorgen voor een optimale. Bij Fonteyn hebben we respect voor ieders smaak en vinden we het belangrijk dat uw aluminium veranda perfect aansluit op de inrichting van uw tuin.


Fonteyn biedt u daarom de keuze uit een enorm aanbod overkappingen waarvan de meeste gepresenteerd worden in onze fraaie showroom.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.