vrijdag 21 september 2018

Intex zwembad ultra frame

Intex zwembad ultra frame

Zwembaden: uit voorraad leverbaar! Vraag direct online uw korting aan. Intex zwembad op Vergelijk. Kies uit producten vanaf € 295. Dat kan afhankelijk zijn van de grootte van uw tuin, uw gezinssituatie maar ook het budget kan natuurlijk meespelen in uw uiteindelijk keuze.


De ronde zwembaden zijn vooral geschikt om gewoon heerlijk in te relaxen met meerdere mensen. Met twee personen kan het zwembad in ongeveer minuten opgezet worden. Bij het zwembad wordt een handige handleiding en DVD met opzetinstructie meegeleverd die gebruikt kunnen worden bij het opzetten. Een Ultra XTR Frame Pool is makkelijker in elkaar te zetten en heeft geen afzonderlijk kliksysteem.


Deze zwembaden zijn zowel geschikt voor kinderen als ouderen. De ultra XTR frame zwembaden zijn gemakkelijk op te zetten, binnen c. Het frame van het zwembad is extra stabiel dankzij de ovale buizen. De wanden en bodem van het zwembad bestaan uit lagen. Hierdoor is de liner van het zwembad extra sterk.


Intex zwembad ultra frame

Deze wanden zijn drie keer zo dik als een normale liner van een framepool zwembad. Frame zwembaden zijn namelijk niet van opblaasmateriaal gemaakt. Deze blauwe zwembaden zijn voorzien van een stevig gegalvaniseerd metalen frame. Niet alleen is het frame dikker bij deze zwembaden.


Het sterke frame is gemaakt van gegalvaniseerd staal en voorzien van een poedercoating over de gehele binnenkant en buitenkant van het de buizen, voor een extra goede bescherming tegen roest. Enorm assortiment en Gratis verzending vanaf € 7-. Dit zwembad is de absolute top onder de opzet zwembaden. Hij is enorm stevig en compleet. Het bad wordt compleet geleverd met zandfilterpomp en accessoires.


Intex zwembad ultra frame

Dit mooie en zeer grote ultra frame zwembad van intex is een aanwinst voor jouw tuin. Een inbouw zwembad laten aanleggen zit niet in ieders budget. Dit zijn zwembaden die gemakkelijk op te zetten zijn en daarnaast ook makkelijk weet af te breken. Het zeer uitgebreide assortiment bied dan ook voor ieder-wat-wils. Het easy lock system zorgt ervoor dat er geen aparte pinnen nodig zijn om de buizen te bevestigen.


Vind intex zwembad het nu op Kensaq. Dit is de absolute monster van de opzetzwembaden. Topkwaliteit en scherpe prijzen. Ze zijn volledig uitgerust om in geen tijd te kunnen zwemmen.


Bovendien zijn ze eenvoudig uitbreidbaar. Zo plaatst u bijvoorbeeld eenvoudig een zwembadverwarming. Rechthoekig zwembad ultra frame. Het ingenieuze sluitsysteem verbetert de gehele kwaliteit, houdbaarheid en stabiliteit van het zwembad. De afmeting 4x 1is nieuw bij het merk intex en heeft vele verschillende accessoires zodat bij aankoop van dit zwembad u zo goed als klaar bent en slechts alleen het water erin hoeft te doen.


Het heeft een 3-dubbele wand waardoor het niet zo gauw lek is. Het intex ultra xtr frame zwembad is het stevigste en meest stabiele zwembad uit de intex premium pool serie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.