woensdag 26 september 2018

Fitnesstoestellen buiten

Grootste aanbieder van professionele krachttoestellen, trainings- en fitnessartikelen. Bekijk ons uitgebreide aanbod fitnessapparatuur voor gyms en thuisgebruik. Bekijk het ruime aanbod fitnessartikelen op beslist. Shop fitnessapparatuur met korting! Buiten fitnesstoestellen houden iedereen in vorm.


Actief bewegen in de buitenlucht is voor veel mensen de ultieme vorm van ont- en inspanning.

Onze fitnesstoestellen voor buiten zijn zowel individueel als in tweetallen of groepen te gebruiken. Ze dagen jong en oud uit om te bewegen, waarbij de toestellen allerlei oefeningen mogelijk maken. We weten allemaal dat het erg belangrijk is om minimaal minuten per dag aan wat lichaamsbeweging te doen. Toch schiet dit er voor veel mensen nog weleens bij in.


Zeker voor oudere mensen of invalide mensen is het lastig om veel te bewegen. In ons leveringsprogramma hebben wij lijnen fitnesstoestellen voor outdoor fitness: de ‘NATURE’-line, de ‘MODERN’-line en voor nieuwe sporten zoals street workout, calisthenics en CrossFit hebben wij een multifunctioneel toestel ‘TURNBAR’. Door outdoor fitnesstoestellen buiten in het park, op het schoolplein of op het sportpark te plaatsen, wordt beweging alleen maar gestimuleerd.


Bij TnT Speeltoestellen vind je alle fitnesstoestellen voor buiten die je ook in de sportschool tegenkomt maar dan voor in de openbare ruimte.

De IJslander sporttoestellen komen tegemoet aan de laatste bewegingstrends. De fitnesstoestellen voor buiten zijn ontwikkeld in samenwerking met bewegingsexperts en bieden uitdaging aan zowel beginnende als gevorderde sporters. Lekker buiten fitnessen zonder de drempel en de kosten van een sportschool, gewoon in je eigen wijk of in het park! Met onze buiten fitnesstoestellen is het voor u als gemeente, school of andere instelling een mooie kans om toch iedereen met beweging in aanraking te laten komen.


Door uw openbare ruimte in te richten met onze buiten fitnesstoestellen , maakt u sporten beschikbaar voor iedereen. De verschillende fitnesstoestellen zorgen voor een complete work-out waarbij alle spiergroepen in het lichaam aan bod komen. Ze bieden trainingsmogelijkheden op het gebied van krachttraining, coördinatie, mobiliteit en calisthenics.


Alle calisthenics toestellen vindt u terug in een afzonderlijke categorie. Hierdoor komt jong en oud in beweging! Buiten bewegen is namelijk niet alleen goed voor de gezondhei maar ook voor de sociale contacten die in de beweegtuinen gelegd worden. Al onze toestellenzijn zeer robuust en gemakkelijk in gebruik. Kwalitatief het topsegment.


Een buiten fitness apparaat, dat bestand is tegen alle weersomstandigheden en garant staat voor jarenlang onbezorgd gebruik. Dit bijzonder fraaie buiten fitness toestel is geschikt voor persoon. Vandaag bestel morgen Trainen! OFS is dé specialist in outdoor fitnesstoestellen en calisthenics.


Ontdek ons breed gamma aan toestellen.

Het ruime assortiment van buiten fitnesstoestellen biedt de mogelijkheid om verschillende spieren te trainen, zowel zitten liggend als staand. Steeds vaker worden er complete fitnessparcoursen in de buitenlucht geplaatst waarmee deze tak van sport meer en meer van binnen naar buiten wordt verplaatst. De drempel om te fitnessen wordt hiermee aanzienlijk verlaag ook voor de sporters die zich geen abonnement op de sportschool kunnen veroorloven. Meer weten over fitness in de buitenlucht?


Fitnesstoestellen voor buiten. Tegenwoordig is het steeds moeilijker kinderen te stimuleren om actief bezig te zijn, en daarom proberen wij onze producten zo te maken dat ze in buiten speeltuinen hun tijd met plezier doorbrengen, zowel voor ouders. Functionele en veilige oplossingen zijn gebruikt in onze producten, elementen die de aandacht van ieder van u trekken. Sporten en fitnessen op openbare plekken in de buitenlucht is gratis en meestal zijn deze plekken uur per dag en dagen per week toegankelijk. Partner voor al uw beweegtuinen, outdoor fitness producten en buiten fitness parken.


BeterSport is meer dan 1jaar dé specialist in fitness apparaten en toestellen voor thuis. We leveren onze fitnessapparaten uit voorraad en bezorgen de volgende dag!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.