donderdag 6 september 2018

Dubbele nippel

Dubbele nippel

Lasaulec, de échte technische groothandel. Een dubbele nippel is rechte koppelingen met aan twee zijden buitendraad. Bij MATTECH kunt u dankzij het grote assortiment en de ruime keuze in materialen terecht voor al uw dubbele nippels. Neem gerust contact met ons op als u een specifieke dubbele nippel niet kunt vinden.


Dubbele nippel

Viega is dé internationale marktleider op het gebied van persfitting techniek. Dubbele nippel met conische draa. Het assortiment van Viega bestaat uit meer dan 17. Dikte van een bout meet men op met een schuifmaat.


Alle bouten en moeren in ons programma hebben metrisch grove rechtse. Gewoon je e-mailadres invoeren, versturen en we waarschuwen je zodra het artikel weer online te bestellen is. Controleer je e-mail adres. Koop boerenslim in bij Amacoo. Gegalvaniseerde dubbelnippel.


De nippel is getest door TNO en vervaardigd uit de meest hoogwaardige materialen. Zo weet je zeker dat je met een kwalitatief en veilig product aan de slag gaat. Bonfix maakt klussen nog makkelijker.


Eigenschappen Deze messing dubbele verloopnippel heeft aan beide zijden een buitendraadse aansluiting. Met de zeskante moer in het midden kan de messing nippel worden aangedraaid. Wij beschikken over een uitgebreid assortiment RVS hulpstukken.


Dubbele nippel

Messing dubbele nippels zijn geschikt om te gebruiken bij waterleidinginstallaties, persluchtinstallaties en cv-installaties. Nippel is een standaard RVS 3fitting met een BSP buitendraad verbinding. Deze fitting is verkrijgbaar in verschillende maten. BTW Prijs per: Stuk(s) Verlanglijst.


Speciale Praxis Plus aanbieding. of meld je aan en ontvang direct keuzekorting. PP dubbele nippel met buitendraad - nu eenvoudig online kopen bij Vijverexpress. Bekijk ons uitgebreide assortiment en profiteer van onze technische kennis! Met deze dubbele nippel kunt gemakkelijk verbindingen maken bijvoorbeeld tussen slangen met allebei binnendraads schroefdraa of bijvoorbeeld om een filter op een pomp te draaien. Veel accessoires zijn voorzien van binnendraad en ook de meeste waterpompen hebben binnendraads aansluitingen.


Afhaalbalie Afhalen is alleen mogelijk ná bestellen en betalen via onze webshop. Geopend op werkdagen van 8. Welkom bij Wouter Drost Agri Parts Wij leveren een assortiment van ruim 500. Elke dag worden er nieuwe artikelen. Hogedruk dubbele nippel Bekijk hieronder het assortiment hogedruk nippels van Waterkracht. Ga direct door naar de inhoud.


Door het gebruik van deze site, accepteert u het gebruik van cookies voor een betere navigatie. Door de korte inbouw-lengte ideaal voor de bevestiging van appendages. Gratis verzending vanaf € 7- Direct uit voorraad leverbaar.


Dubbele nippel

Bestel online bij De Boer Drachten!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.