donderdag 27 september 2018

Tegelhandel brabant

Ruim 3soorten vloertegels online. Grootste aanbo laagste prijs. Brabant BV biedt u een ruime collectie wand- en vloertegels, keramisch parket, tegelstroken en mozaïek.


Ons team van tegelzetters bestaat uit eigen, vakbekwame medewerkers die de nodige jaren ervaring hebben opgedaan in zowel het lijmen van tegels als het aanbrengen van tegels in specie. U vindt bij ons tegels in verschillende prijsklassen, stijlen en merken, waaronder vtwonen.

Wat voorop staat bij ons is de kwaliteit. Op onze eerste keus vloeren zit namelijk jaar garantie. Ik richt me voornamelijk op de particuliere markt. Ons overzicht bevat bedrijven uit verschillende plaatsen zoals Boekel, Valkenswaar Breda en Kaatsheuvel. Tegelhandel in Noord- Brabant.


Met al die ervaring hebben we geleerd om goed naar onze klanten te luisteren. De wensen van de klant staan bij ons altijd centraal.

Welkom bij van Schijndel tegels. We hebben een nieuwe zeer overzichtelijke showroom met maar liefst vloervlakken waarover u kunt. Op zoek naar een tegelhandel in Noord- Brabant ? Al ruim jaar een begrip in Den Bosch en omstreken op het gebied van een groot assortiment wand- en vloertegels. Wij willen u graag een juiste beeldvorming geven en daar is onze showroom ook op ingericht. Tijdens onze openingstijden kunt u ook een afspraak maken, zodat u zeker weet dat we voldoende tijd kunnen vrijmaken voor een goed advies.


Vanaf donderdag januari staan wij weer graag voor u klaar. Al jaar staan wij welbekend als dé specialist in keramische tegels uit Brabant en Limburg, waarbij het allemaal begon met tegels en badkamers uit Schijndel. Door de uitgebreide keuze uit ruim 4soorten vloertegels en wandtegels voor uw woonkamer, keuken, badkamer, toilet of garage, durven wij de uitdaging met u aan om uw ideale keuze te maken. Bij een klant in Noord- Brabant maakten we deze prachtige wand in de keuken.


Deze kunnen zo in vtwonen magazine. Bezoek één van onze showrooms voor tegels in Brabant. Wél bent u met het maken van een afspraak gewaarborgd van deskundig advies, inspirerende tips en inzicht in de mogelijkheden.


Alvast tot ziens bij Verwijst! Vergelijk bedrijven voor tegels in Noord- Brabant met 3ervaringen, reviews en beoordelingen van gebruikers.

Wij bieden u een keuze uit meer dan 2gerenomeerde merken vloertegels. Kom ze eens bekijken in onze ruime showroom! Hout look, Beton look, Natuursteen Look, allen zijn ruimschoots in onze showroom vertegenwoordigd. Kom langs in onze showroom aan de Lovense Kanaaldijk waar u onder het genot van een kopje koffie uw keuze kunt maken.


Heeft u tegelhandel die u wilt aanbieden? Op dit moment staan er 1advertenties op onze website. Wij brengen kopers en verkopers gratis in contact met elkaar.


Zoekt u dé tegelspecialist voor tegels in Brabant ? Het grote terrein biedt plaats aan een grote voorraad stenen en tegels. Daarnaast staan hier ook de voorraden van de rest- en B-keuspartijen opgeslagen. Zodoende kunnen we de hoeveelheden goed in de gaten houden.


Een uitgebreid assortiment, overzichtelijke showroom, eigen tegelzetters en deskundig advies: genoeg redenen om te kiezen voor de tegels van Kling. Bent u een partijhandelaar en heeft u een eigen. Een nieuw huis of verbouwing?


We verkopen tegels én leggen ze voor je.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.