donderdag 6 september 2018

Minimale lengte stewardess

Zoek naar stewardess worden op de nieuwe KensaQ. Stewardess word je niet zomaar. Bekijk hier aan welke functie-eisen je moet voldoen om bij verschillende grote luchtvaartmaatschappijen te werken. Dat er een minimale lengte is begrijp ik wel.


Maar waarom is die voor mannen anders dan voor vrouwen? Als het gaat on het open maken van dingen etc, kan een man van 1.

Ik heb vaak genoeg met alleen vrouwelijke crew gevlogen, en dan kunnen ook alle kastjes open. Onaanvaardbare kapsels zoals extreme of onnatuurlijke kleuren (bijvoorbeeld: roze of paars) worden niet geaccepteerd. Ook mogen de stewards en stewardessen geen dreadlocks of hanenkammen hebben.


Dus van mij mag je zo aan het werk. Sommige luchtvaartmaatschappijen hebben geen minimale lengte -eis maar een reach test. Met de reach test wordt gekeken of je daadwerkelijk bij het noodapparatuur kunt komen.


De reach test wordt voor, tijdens of na het gesprek afgenomen. Check dus even of je aan de minimale lengte -eis voldoet als je wilt solliciteren voor stewardess ! Als de stewardess op haar tippen staat, moet ze een minimale armlengte hebben van 2centimeter.

Commerciële ervaring “De sollicitant moet minstens jaar ervaring hebben in klantenservice. Klassieke look “Tatoeages op de voeten zijn niet toegestaan omdat het onmogelijk is om deze te verbergen. Voor het beroep van grondstewardess gelden geen minimale en maximale lengte -eisen.


Tevens hanteren de luchtvaartmaatschappijen geen maximale leeftijdsgrens. De minimale leeftijd van een grondstewardess is jaar. Je draagt altijd een uniform. Door het uniform herkent de passagier bij wie hij moet zijn met vragen. Ook al wil je graag stewardess worden, het beroep is niet voor iedereen weggelegd.


Zoals hierboven beschreven, kan niet iedereen stewardess worden. Naast de boven gestelde competenties en vaardigheden zijn er ook nog eisen aan de lengte , gewicht en leeftijd. When once you have tasted flight, you will forever walk the Earth with your eyes turned skywar for there you have been, and there you will always long to return. En dat de crew in fysiek (en mentaal trouwens ook) goede toestand moet zijn, helder. Maar stewards en stewardessen moeten aan nog veel meer eisen voldoen, waarvan er een aantal ook nog eens echt heel vreemd zijn.


Lengte Door sommige vluchtmaatschappijen worden lengte -eisen gestel in verband met de hoogte van het plafond in een vliegtuig en de positie van de bagage. Zo kan er gevraagd worden dat je een minimale lengte van 1. Ben je gastvrij en hou je van reizen? De functie-eisen staan omschreven in de vacature. Je wilt je breder oriënteren en met een diploma SRH het college wilt verlaten?


Mag de KLM een vrijwel kale stewardess met een tatoeage op haar hand ontslaan wegens herhaaldelijk negeren van de voorschriften over een verzorgd uiterlijk?

Een minimale lengte van 1. Met commentaar van NJB medewerkers Robin Kötter, advocaat en mediator en Antoine Jacobs, hoogleraar Sociaal Recht en Sociale Politiek in Twente. Om model te kunnen worden moet je minimaal 74m lang zijn, maar niet langer dan 82m. De ideale lengte varieert een beetje tussen de 76m en de 78m. Wil jij grondstewardess worden? Bekijk aan welke functie-eisen je moet voldoen om grondstewardess te kunnen worden bij KLM of Menzies.


Men kan veel van de wereld zien. Dit geldt alleen voor maatschappijen, waarbij de bemanning ook van boord mag. De lengte van het verblijf wisselt van uur tot meer dan een week (de verblijfsduur is afhankelijk van de maatschappij, lengte van de vlucht en de dienstregeling).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.