donderdag 6 september 2018

Beukenhaag kwekerij zundert

De grootste collectie beukenhaag hier! Beukenhaag tegen de laagste prijzen. Bestel Haagplanten bij Beslist. Het grootste online winkelcentrum. Alle merken voor de laagste prijs.

Meerdere aanbieders en soorten. U kunt bij ons een beukenhaag online bestellen. U kunt uw bestelling vervolgens door ons laten bezorgen of zelf afhalen bij ons op de kwekerij in Zundert. POSTNL levert het grootste deel van onze bestellingen bij u aan huis op vrijdag.


De planten worden direct van het land zo verpakt dat van uitdrogen geen sprake is. Bos- en haagplantsoen, al jaar topkwaliteit. Dé plek in Achtmaal, Zundert om zelf een beukenhaag of bessenplant te kopen.


Ben je van plan een haagbeuk te bestellen?

Wij zijn gespecialiseerd in bladhoudende beukenhagen , bessenstruiken en andere plant- of haagproducten. Overzicht van kwekerijen in Zundert op kwekerij -overzicht. Vind een kwekerij in Zundert en bekijk de ervaringen, openingstijden, locatie en overige informatie.


Al meer dan jaar kweken wij in boomkwekerij-centrum Zundert een compleet sortiment bos- en haagplantsoen. We zijn gespecialiseerd in het kweken van haagplanten en struiken, uit de volle grond en in pot gekweekt. Heeft u weinig tijd of geen zin om uw beukenhaag bij ons op de kwekerij af te halen? Wij kunnen uw beukenhaag bij u thuis bezorgen!


Bezorgdatum en tijdstip is altijd in overleg met de klant. Naast onze bezorgservice kunnen wij uw beukenhaag eventueel ook voor u aanplanten. De heesters van onze kwekerij vormen de perfecte basis voor een mooie volle containerplant. Dit plantgoed begint bij ons als een gewortelde stek, waarna het wordt doorgekweekt in de volle grond. Dit doen we met een speciaal voor en door ons ontwikkelde plantmachine.


Zowel de tussenhandel, groenvoorziening, tuincentra als professionele eindgebruiker behoren hier tot de afnemers. Onze kwekerij is gevestigd aan de Stuivezandseweg in Zundert. Boomkwekerij Hereijgers-Verhaard is een Boomkwekerij in het zuiden des lands.


Centraal gelegen in het boomkwekerijgebied van Zundert.

Mocht u nog vragen hebben over onze planten of een plant of boom zoeken die wij niet op onze website hebben vermeld. Aarzel niet een mailtje te sturen. De kwekerij is gelegen in Zundert , het bloeiende boomskwekershart van Nederland. Op onze kwekerij van hectare kweken we al onze producten op zo milieuvriendelijk mogelijke wijze. Net als de groene beukenhaag is deze soort bladhoudend.


Onderhoud van de beukenhaag. Wilt u een beukenhaag kopen dan loont het om eerst op de hoogte te zijn van het onderhoud dat een beukenhaag vereist. Omdat een beukenhaag bladhoudend is scheelt het qua onderhoud omdat u geen bladeren hoeft te vegen wanneer de herfst en winter aanbreken. Voor in uw beukenhaag kunnen wij de gewenste beukenplanten leveren.


Deze worden ook vaak haagbeuk genoemd. Ook voor mooie solitaire beukenbomen kunt u bij ons terecht. Wij hebben diverse leibeuken, vormbeuken en diverse soorten beuken zoals zuilbeuken en treurbeuken. De gehele teelt vanaf zaaien tot en met de op afstand gekweekte haagplanten met kluit gebeurd op de eigen kwekerij.


Op deze manier kunnen we de kwaliteit tijdens de gehele teelt en het afleveren waarborgen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.