dinsdag 11 september 2018

Betonnen vloerplaten

Betonnen vloerplaten

Eigen fabrieken: de laagste prijs. Neem nu contact op voor een scherpe offerte! Groot assortiment Vloerplaat. Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Professionele vochtbestrijding.


Betonnen vloerplaten

Oorzaken, oplossingen en scherpe tarieven. Multifunctionele betonnen vloerplaten voor woningen, bedrijven of stallen. Deze betonplaat is bestand tegen zware belasting en flexibel.


Verwijderen is net zo eenvoudig als leggen. De totaalleverancier van systeemvloeren. Begane grond-, verdiepings- en dakvloeren voor woning- en utiliteitsbouw. Onze vloerplaten zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen, diktes en gewicht en kunnen indien gewenst worden voorzien van een stalen hoeklijn. Naast de standaard uitvoeringen zijn er vloerplaten in kleur en met patroon verkrijgbaar waaronder onze klinkerplaat.


Het plaatsen van betonnen vloerplaten op een oprit, terras of tuinpad wordt best door een professional gedaan. De platen zijn immers zo zwaar dat er een kraan nodig is. Dankzij hun hoge gewicht gaan ze niet verschuiven. Bovendien zijn ze snel en eenvoudig te plaatsen. Een betonnen tegel geeft stijl en sfeer aan elke buitenomgeving: terrassen, wandelpaden, opritten en parkeervakken en tuinkamers.


Robuuste vloerplaten voor de eeuwigheid. Van functioneel industrieel tot esthetisch residentieel. Hoe reken je een betonnen balk door? Overal in huis liggen betonnen balken om belasting naar de dragende lijn af te dragen. Het kan zijn dat je die balken ex.


En kunnen roostergoten en kolken meegeleverd worden voor een goede afwatering. Ze vormen de constructieve en de esthetische onderzijde van een betonvloer en worden gebruikt voor de horizontale scheiding van de verschillende ruimtes (op visueel, akoestisch en thermisch vlak). Prefab vloerplaten zijn ideaal om betonnen draagvloeren te realiseren.


Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Wij voorzien de agrarische en infrasector ook van keerwanden, sleufsilowanden, stapelblokken en andere betonproducten. Marktplaats kan daardoor minder goed werken.


Betonnen vloerplaten

Gegarandeerd de juiste vloerplaat voor uw. Voordelen en nadelen van gepolierd betonnen terrassen. Naadloze afwerking Het grootste voordeel van een terras in beton is het naadloos karakter. Hierdoor kan er geen onkruid groeien in de voegen of vuil ophopen.


Als je de gladde afwerking jaarlijks beschermt tegen mos hoef je je ook geen zorgen te maken om uit te glijden bij regenweer. De vloerplaat ligt op volle grond. Hier wordt stap voor stap uitgelegd hoe u tijdens het storten van de betonnen vloer te werk gaat. Inclusief instructievideo!


Betonnen vloerplaten

Betonvloer storten kunt u zelf.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.