woensdag 12 september 2018

Betonblokken lego

Browse a vast LEGO assortment and filter by age, price and more. Build a world of imagination with bricks from LEGO City, Duplo, Friends, Technic and more. Bekijk alles van LEGO in dé LEGO -Shop van NL. At-Dp Bouwstenen tegen lage prijzen.


Bestel hier bouwstenen online. Deze betonblokken lenen zich prima voor bijvoorbeeld een verkeers afzetting op een parkeerplaats e.

Koop en verkoop megablokken eenvoudig op Marktplaats. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Megablokken: die ook betonnen megabloks, betonblokken , stapelbloken, nopblokken of legioblokken.


Betonnen megablokken kunnen voor zeer veel doeleinden worden toegepast. Megablokken worden gebruikt om bijvoorbeeld zan afval en schroot op te slaan. Het ontwerp en de maatvoering zijn gebaseerd op het wereldberoemde Lego speelgoed. Dit maakt het bouwen van scheidingswanden dan ook kinderlijk eenvoudig!


Alle basisvormen van het Lego speelgoed zijn dan ook terug te vinden in ons Megablock assortiment, al onze blocken zijn dus verkrijgbaar met en zonder noppen. De betonblokken lenen zich uitstekend voor een permanente of tijdelijke oplossing , zijn eenvoudig te plaatsen zonder bevestiging materialen.

De vele mogelijkheden met betonblokken zijn o. Betonblokken , Megablokken, Nopblokken. Op een snelle, duurzame én kosteneffectieve manier keerwanden, scheidingswanden, sleufsilo’s of andere constructies aanleggen? De betonnen stapelblokken van Masterbloc vormen de oplossing voor al je constructiesystemen. Een snelle en flexibele oplossing voor de bouw van zowel tijdelijke als permanente constructies.


Met het scharnierblok kan elke gewenste hoek worden gemaakt. Naast A-keus leveren wij ook regelmatig gebruikte betonnen megablokken of tweede keus megablokken. De afmeting en uitvoering van de betonnen megablokken zijn geheel naar uw wens aan te passen.


Legioblock is een flexibel bouwsysteem van stapelbare betonblokken. Legioblocken zijn eenvoudig te stapelen zonder gebruik van cement of bevestigingsmateriaal. Alle producten uit ons assortiment zijn KIWA-gecertificeerd.


Dit zijn de meest gebruikte maten als het gaat om betonblokken. U kunt de betonblokken bestellen per hap. De hoeveelheid betonblokken per hap hangt af van de afmeting van de betonblokken.


Iedereen kent legoblokjes: handig stapelbaar vanwege de uitsparing aan de onderkant en de noppen aan de bovenkant. Stapelbare betonblokken , gemaakt van beton dat in eigen huis is gerecycled. De beste keuze en de laagste prijs vind je in het uitgebreide assortiment van GAMMA! Wij produceren betonblokken voor eigen gebruik en voor de verkoop.


De productie van de betonblokken worden grotendeels duurzaam met eigen, gerecyclede grondstoffen gerealiseerd.

Zo wordt gecertificeerd menggranulaat en grofzand vanuit onze verwerkingsprocessen van de Smink Groep toegepast. Prijzen zijn inclusief gratis gestapeld.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.