vrijdag 18 maart 2016

Betonnen keerwanden tuin

Keerwanden snel uit voorraad geleverd. Van tuinhout tot sierbestrating! Je kan er daar dan ook de mooiste dingen mee doen. Een keerwand van beton kan ook in diverse kleuren worden geverfd waardoor er aan je tuin niet alleen een bijzonder, maar zelfs een geheel uniek karakter kan worden gegeven.


Betonnen keerwanden zijn perfecte elementen om mee aan de slag te gaan in uw tuin.

U maakt met beton keerwanden in een handomdraai een afrastering, blokkade of waterkering. Deze wanden worden ook zeker gebruikt voor de tuin bijvoorbeeld voor een tuinverhoging. Onderhoudsmakkelijke en stevige keerwanden.


Omdat betonnen keerwanden makkelijk in onderhoud is, technisch gezien een veel grotere draagkracht heeft en makkelijk te plaatsen zijn, kiest men vaak voor deze oplossing. Heb je hoogteverschillen in je tuin ? Wil je zelf een niveauverschil creëren? Of wil je graag een speciale vijver aanleggen?


Ze houden namelijk niet alleen water, maar ook grond tegen.

Ideaal dus voor het oplossen van hoogteverschillen. Dit heeft niet alleen als gevolg dat u absoluut geen omkijken zult hebben naar uw betonnen keerwanden , daarnaast bent u ook verzekerd van een optimale levensduur. Afwerkingsmogelijkheden voor keerwanden.


De integratie van keerwanden , bijvoorbeeld in uw tuin , zorgt er voor dat u heel wat verschillende afwerkingsmogelijkheden kunt toepassen. Maar waarom willen we die keerwanden nu eigenlijk in de tuin hebben? Dit merken we ook in tuinen en opritten. Dit is een duurzame oplossing, en prijstechnisch vaak ook nog voordeliger.


Als u bijvoorbeeld een tuin aan de slootrand heeft, kan er middels toepassing van betonnen keerwanden als kadewan uw tuin vaak al een meter of meer verlengd worden. Ook langs kades zijn betonnen keerwanden de perfecte oplossing, lees meer over keerwanden als kadewand. Breed assortiment, altijd voordelig en snel. Betonnen L keerwanden plaatsen: Bij toepassing van de L keerwanden als silowand element is het doorgaans aan te bevelen bij graskuilen en maïsopslag de buitenzijde te voorzien van een grondwal.


Een Mholf bestratingL keerwand voldoet aan alle gestelde eisen en indien gewenst kunnen statische berekeningen van de L keerwanden worden aangeleverd. Met L-vormige elementen van beton maakt u gemakkelijk een grondkering of keerwand van beton of een hoge plantenbak. Combineer betonnen L-elementen met L-hoekelementen om zo een grondkering, border of plantenbak in uw tuin te maken. Onze prefab keerwanden zijn vervaardigd in hoogwaardig beton (CE gecertificeerd) en voorzien van de nodige wapening.


Typerend voor de L- keerwand is de mooie afwerking, hoge betonkwaliteit en concurrerende prijs. Alle zijdes zijn glad afgewerkt en de wand voldoet aan de nieuwste Europese regelgeving.

De keerwanden worden onderling eenvoudig gekoppeld middels een kunststof koppellat. L-elementen zijn in een L-vorm gegoten betonnen elementen met een variabele hoogte en diepte, en waarbij de hoogte kan variëren van 40cm tot 100cm. De diepte verschilt van 30cm tot 50cm. Voor alle L-elementen zijn er ook passende hoekelementen beschikbaar.


Met l-elementen kunt u uw tuin zelf eenvoudig verfraaien en een eigen karakter geven. De juiste toepassing van keerwanden in uw grond-, weg- en waterbouwproject is van groot belang. Wij hebben de meest voorkomende toepassingen gevisualiseerd in een overzichtelijk belastingschema voor keerwanden.


Wilt u keerwanden op een andere manier toepassen dan de standaardtoepassingen, dan kunt u contact met ons opnemen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.