vrijdag 18 maart 2016

Zwemles brummen

Boek uw Hotel in Brummen online. Makkelijk, snel en veilig boeken! Uw boeking direct bevestigd! Snel en veilig online boeken. Lees echte reviews en boek nu! Snel, eenvoudig, gemakkelijk.

Reserveer online, laagste prijzen. Rhienderoord in Brummen is meer dan een zwembad en sportzaal. Bij ons kom je zwemmen , maar ook ontspannen, bewegen, genieten en plezier maken! Zeven dagen per week kun je in onze accommodatie terecht voor banen zwemmen , recreatief zwemmen , maar wij bieden ook aquasporten, zwemlessen, wellness en diverse activiteiten en evenementen voor jong en oud!


De Spreng wil de zwemsport bevorderen in de gemeente Brummen en haar leden een plezierige en veilige omgeving bieden om hun favoriete sport te beoefenen. Trots zijn wij op onze jeugdafdeling, waar kinderen -na het behalen van hun A- en B-diploma- op speelse wijze kennis maken met alle facetten van het zwemmen , het reddend zwemmen en de waterpolo. Mam, gaan we vandaag weer zwemmen ? Buiten zwemmen kan in Eerbeek, in zwembad Coldenhove.

De kosten voor de zwemlessen bedragen € 43. Bij oproep van de zwemles , krijgt u de link voor de automatische incasso in vullen. Erg prettige en gezellige sfeer.


Met alle meesters en juffen altijd een heel fijn contact gehad! Nadat er even minder progressie was in overleg naar semi-privé gegaan, wat ons uitstekend is bevallen. Dank voor het meedenken en voor nu de fijne tijd. Wij blijven recreatief in Brummen zwemmen en onze dochter zal tzt zeker terugkomen.


Maar blijven zwemmen is een must om de zwemvaardigheid te behouden. VIP Card – bijdrage in behoud Zwemveiligheid De landelijke ontwikkeling is dat kinderen na hun diploma C klaar zijn met zwemles en dat ze voor een andere sport mogen kiezen en niet meer regelmatig in het zwembad vertoeven. Temeer onze dochter een hele lange tijd zwemles had bij een ander zwembad en hier totaal geen vooruitgang boekte. Ze voelt zich bij jullie als een vis in het. De lessen zijn daarom specifiek afgestemd op het kind of de volwassene.


Stichting Sportkompas bevordert en stimuleert samenwerkingen met en tussen sportverenigingen, sportorganisaties, dorpsraden, lokale belangenverenigingen en de eerstelijnszorg, om zo sporten, bewegen en ontmoeten in de gemeente Brummen voor iedereen toegankelijk te maken. Zwemles in een kleine groep in Sutfene. Kijkt u ook eens op onze website voor zwemles bijzondere groepen.


Deze worden aangeboden in een kleine veilige omgeving. Welkom op de website van zwembad Coldenhove!

Zo is er koffie en thee beschikbaar bij de Brasserie tegen korting (op vertoon van de koffiekaart) en is er altijd voldoende lectuur voorhanden. Kortokind- en klantgericht. Dat is waar wij voor staan. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.


In Brummen leer je ook zwemmen als je minder goed beweegt. De motoriek van kinderen holt achteruit. Door gebrek aan beweging en de tijd die ze doorbrengen op tablet of telefoon. Ook bij zwemmen is dat te merken: meer kinderen hebben moeite om hun diploma te halen.


Speciaal voor hen, is in Brummen ‘Swimstars’ ontwikkeld. Als je deze drie dingen goed beheerst, dan heb je in principe al gescoord en volgen de goals vanzelf. Is deze sport iets voor jou?


Om hier uit te mogen komen, moet je eerst onder een limiet zwemmen. Je zwemt alle soorten zwem slagen: vrije slag, schoolslag, rugslag, vlinderslag en wisselslag. En zwemmen is natuurlijk heel leuk! Bij Zwemschool Zutphen willen wij je kind een leven lang zwemplezier meegeven.


Wij vinden het belangrijk dat je kind plezier heeft in de zwemles.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.