vrijdag 18 maart 2016

Sheesham tafel

Bespaar tot wel via kiesproduct. Bestel eenvoudig en snel online. De fijne nerf en vlamtekeningen met wisselende kleurschakeringen zijn typische kenmerken van dit hout en zorgen voor een unieke warme uitstraling.


Grote collectie sheesham houten meubelen,. Moderne massieve sheesham salontafel met ruimtelijk design.

Het betreft een duurzame houtsoort en heeft een kenmerkende 'vlammende' uitstraling. Sheesham hout vindt zijn oorsprong in India en Vietnam. De sfeervolle kleur van deze stevige, dichte, natuurlijke en rustgevende houtsoort valt bij vele mensen in de smaak. Deze tafel in industriële stijl is een opvallende toevoeging aan je eetkamer of keuken. Het elegante ontwerp maakt de tafel een blikvanger in iedere ruimte.


De eettafel heeft ook een stevig blad waar je decoratieve spullen zoals fruitmanden of vazen neer kunt zetten. Deze sheesham eetkamertafel is gemaakt van massief hout.

Het staat ook wel bekend als. Deze elegante bijzettafel in vintage stijl voegt een verfijnd vleugje aan je interieur toe. Deze tafel is gemaakt van massief gerecycled hout dat afkomstig is van balken, vloeren en steunbalken van oude gebouwen die zijn gesloopt.


Alleen heeft sheesham hout een meer wisselende kleurschakering en een hogere dichtheid van het hout. Door de dichtheid van het hout heeft sheesham hout een goede verval weerstand en kan daarom beoordeeld worden als duurzaam tot zeer duurzaam. Zo goed als nieuw, karaktervol en prima in orde. Gaat weg omdat ik nu andere tafels in een nieuw huis heb.


De beste en leukste woonaanbiedingen van dit moment vind je bij Leen Bakker. Bekijk ons unieke assortiment tafels. Meer geluksmomentjes in een gezellig huis! Maak van jouw huis jouw thuis. Ontdek ons unieke woonassortiment online.


Vergelijk prijzen en koop direct! Bij Cafedeco vind je alle ingrediënten om jouw huis tot een thuis te maken. Deze massief sheesham houten, wandtafel is zowel stijlvol als praktisch.


Andere namen voor deze houtsoort zijn Indisch palissanderhout, Tahli, Sissoo of Shisham.

De het elegante ontwerp maakt deze tafel een echte blikvanger in iedere kamer. De tafel heeft ook een stevig tafelblad waar je decoratieve spulletjes zoals fruitmanden of vazen op kunt zetten. Het wordt ook wel palissander of rozenhout genoemd.


Deze unieke Salontafel sheesham is rijk aan decoratieve elementen, zoals het detail van echte koeienhui de met de hand gesneden decoratie en handvatten in retro stijl, die de tafel zijn unieke charme geven. Vind de beste selectie sheesham tafel fabrikanten en ontdek goedkope producten van hoge kwaliteit sheesham tafel voor de dutch luidspreker markt bij alibaba. Eettafel van sheesham hout Lavis Lynn. Een slanke eettafel van sheesham hout met elegante poten van metaal. Met een stel sierlijke stoelen aan de eettafel creëer je een ruimtelijk geheel, maar ook een eetkamerbank van hout doet het erg goed bij deze tafel.


Wij verkopen onze houten eettafel wegens aankoop kleiner model. Tafel - Massief sheesham hout. Hoogwaardige hoektafel sheesham hout gecombineerd met glanzend chroom onderstel.


Zie ook de andere tafels uit deze serie!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.