woensdag 16 maart 2016

Betonvloer storten buiten

Vind betonvloer storten het nu op Kensaq. Het gieten van een betonvloer is een klus waar sommige doe-het-zelvers tegenop zien. Toch is het goed te doen mits je de juiste voorbereidingen treft. Welke dat zijn en waar je verder op moet letten bij het gieten van een betonvloer , lees je in dit artikel. Een betonvloer laten storten door een vakman?


Betonvloer die doorloopt van binnen naar buiten.

Bij bovenstaande woning werd gekozen voor een gespikkelde betonvloer die doorloopt van binnen naar buiten. Het gaat daarbij vooral om de gepolierde betonvloeren. Deze zijn heel makkelijk te onderhouden aangezien je niet moet vrezen voor mos of onkruid tussen de voegen. Zelf een betonvloer storten buiten is onbegonnen werk.


Het is echt vakmanschap én er is speciaal en duur materiaal voor nodig. Het voordeel van betontegels t. Mits voldoende kennis en handigheid natuurlijk. Wanneer het weer heel gunstig is kunnen we soms ook een betonvloer buiten realiseren in april of september.


De maanden oktober tot en met maart realiseren wij geen betonvloeren voor buiten.

Er is van alles mogelijk met beton. Voor het zwaardere verkeer, zoals vrachtwagens, wordt buiten vaak gebezemd beton toegepast. In deze afwerking wordt de betonvloer niet volledig glad gemaakt met gevlinderd beton.


Ten eerste moet het buiten minimaal graden Celsius zijn, omdat de vloer wel goed moet opdrogen. Dit om te voorkomen dat deze in het beton gaan drijven. Het aanbrengen van de wapening. Voordat we de betonvloer buiten storten , brengen wij de wapening aan. Nadat het terras van gevlinderd industrieel beton gedeliteerd is en het tegelpatroon erin zit moet de betonvloer dagen drogen voordat de verdere stappen genomen kunnen worden.


De meeste van onze klanten plaatsen een goede impregneer op het betonnen terras om vervuiling te voorkomen. Het storten van een betonvloer kan een mooie kostenbesparing zijn, maar ook een grote mislukking. Wij laten u de beste methode zien, en de benodigde gereedschappen. Je kan het betonstorten immers maar keer goed doen. Een terras in gepolierde beton biedt heel wat voordelen.


Info over de plaatsing, prijzen en voorbeelden van betonvloer terrassen vind je hier. Hierbij is het uitzetten van de maten, het grondwerk en het stellen van bekisting essentieel voordat we de betonvloer storten. We starten met het aanbrengen van folie. Hierbij zijn wij gespecialiseerd in vloeren welke gelegd worden met traditionele wapening.


HB Betonwerken is ervaren in het storten en afwerken van binnen en buiten betonvloeren.

De draagkracht van betonvloer bepaalt de dikte. Voor een schuur of een garage vormt een gestorte betonvloer een voldoende stabiele basis als ondergrond. In dit stappenplan zie je hoe je een gewapende betonvloer stort.


Denk aan woonkamer of oprit. Hier wordt stap voor stap uitgelegd hoe u tijdens het storten van de betonnen vloer te werk gaat. Inclusief instructievideo! Hieronder beschrijven we in stappen hoe een betonvloer storten in zijn werk gaat.


Niet elke stap gaat in elke situatie op, maar we moeten ergens beginnen. Lees alle stappen eens door. Wanneer je nog extra vragen hebt over het storten van je vloer laat dan reactie achter. Deze massieve betonvloer kan onder meer een hout-, kassei- of natuursteenuitstraling krijgen.


Zo combineer je de stevigheid van beton met bijvoorbeeld de authentieke uitstraling van hout. Printbeton wordt voornamelijk buiten toegepast, bijvoorbeeld bij terrassen en opritten, maar je kan het ook binnen plaatsen. Ik zou graag dit vervangen voor een betonvloer , onder deze tegels ligt dus gewoon het zand geen kruipruimte etc etc.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.