woensdag 23 maart 2016

Rieten afscheiding

De Goedkoopste Rietjes van Nederland. Voor 13:besteld is vandaag verzonden! Bestel de goedkoopste buigrietjes. Tuinafscheidingen vanaf € 135. Ruim 1soorten op Beslist.


Wilgenmatten, rietmatten, bamboematten en andere soorten natuurlijke tuinschermen.

Bekijk ons ruime assortiment en bestel eenvoudig online. Met deze rietmat op rol maak je in een handomdraai een prachtige tuinafscheiding of schutting. De mat is gemaakt van echt riet en heeft een afmeting van ca. Je kunt deze mat eenvoudig op maat maken en bijvoorbeeld tegen een gaaspaneel maken om hiermee een afscheiding te maken.


De kleur van het riet is naturel wat zorgt voor een. Ook als u al een schutting of andere tuinafscheiding heeft kunt u rietmatten gebruiken. U bevestigt ze dan gewoon tegen de bestaande afscheiding.


Ook met een bestaande tuinafscheiding kunt u dus prima aan de slag met rietmatten. Omdat ze gemaakt zijn van 1 natuurlijk riet , zijn rietmatten niet belastend voor het milieu.

Zo vindt u in ons assortiment normale rietmatten, maar ook rietmatten van gepeld riet en extra dikke rietmatten, allen in verschillende formaten. Rietmatten zijn ideaal voor uw tuinafscheiding, maa. Als de ondergrond bestaat uit betongaas, een betonreling of ander open hekwerk kun je rieten matten gemakkelijk met ijzerdraad of tie-wraps vastbinden.


Trek het ijzerdraad of de tie-wrap tussen de stengels door en dan strak tegen de ondergrond. De rietmat wordt geleverd op rol. Rieten schutting van rietmatten op rol Tover je oude schutting of lelijke hek in no time om tot sfeervolle rieten schutting! Heeft u nog vragen of wenst u een offerte op maat, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Uiteraard bent u ook steeds van harte welkom om de rieten matten te komen bekijken en direct mee te nemen.


De snelle bescherming tegen inkijk van de rol! Uit bamboe of riet in verschillende hoogtes verkrijgbaar. Sfeervol alternatief voor een tuinafscheiding.


Deze rietmatten zijn ook toe te passen tegen een (oude) betonnen schutting. Decoratie rietmat is eenvoudig ingebonden en is open qua structuur. Met de natuurlijke tuinafscheiding gemaakt van riet van Gardenonline geeft u uw tuin een uniek tintje.


Bevestigen van rieten matten is vrij simpel. U kunt de matten en schermen voor allerlei doeleinden gebruiken. U kunt privacy verkrijgen door ze als afscheiding te gebruiken, maar u kunt ze bijvoorbeeld ook als decorstukken in uw tuin gebruiken.


Een rietmat is tegelijkertijd decoratief en multifunctioneel.

Gebruik de mat als afscheiding of ondersteuning voor je klimplanten. Je kan de matten eenvoudig bevestigen en op maat maken. Kortoeen duurzame aanwinst voor elke tuin, terras of balkon.


Als u een prachtige vijver in uw tuin heeft of een rieten dak, dan kunt u die karakteristieke elementen terug laten komen in rieten tuinafscheidingen. Rieten matten zijn een echt natuurproduct, dus geheel onbehandeld. Daarom gaat de heidemat, die bovendien heel geluiddempend is, jarenlang mee – in weer en wind. Maak van je balkonafscherming een mooie rand van wilg, riet , bamboe of kunstof en dan ziet je vijvertje er ineens een heel stuk leuker uit! Let wel goed op dat je de balkonmat op de juiste manier inkort, als dat nodig is (zie hiervoor bij montage op deze site).


Natuurlijke schermen, ook wel schutting matten genoem zijn de trend van de laatste jaren. Kies uit diverse schuttingmatten zoals matten van rieten , wilgen, dopheide en boomschors. Populair is het om matten af te wisselen met een plankenschutting of tuinschermen. Steeds de beste kwaliteit en de goedkoopste prijs!


Geef je balkon een natuurlijke uitstraling met een balkonscherm.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.