vrijdag 11 maart 2016

Waar hebben ratten een hekel aan

Achterhaal waar de ratten je huis binnen komen. Veelal doen ze dit via dezelfde ingangen. Zorg dat je de ingangen afdekt. De ratten komen vervolgens niet meer het huis binnen en gaan op zoek naar een andere leefomgeving. Ratten weren met zwarte peper.


Het blijkt dat ratten een hekel hebben aan zwarte peper.

Zwarte ratten hebben een blauwgrijze tot zwarte vacht op hun rug en buik. Er komen bij de zwarte rat ook kleurvariaties voor. Ze hebben een slank postuur, een vrij spitse neus, grote kraalogen en grote oren.


Hun staart is langer dan hun lichaam. Volwassen exemplaren zijn tot centimeter lang en hebben een gewicht van 1tot 2gram. Een deskundige lokale ongediertebestrijder staat u direct te woord om uw vragen te beantwoorden. De eerste klacht betrof een middenwoning in een blok van vijf.


Hier werden regelmatig ratten gehoord boven het plafond van de uitgebouwde keuken.

Er zijn meerdere manieren om van de ratten af te komen. Hier lees je waar ze absoluut niet tegen kunnen. Dan staat onze bestrijder voor je klaar!


Hou ook als u zelf vergif tegen ratten neerlegt op de plaatsen waar ze regelmatig gesignaleerd worden, huisdieren weg van die plaatsen, want de kans is groot dat zij van het vergif eten en sterven. Het liefst aan de waterkant. Het kan helpen om rond je huis een grindstrook aan te leggen. Op de koffie bij de buren Als je buren ook overlast hebben van ratten , bespreek dan samen de maatregelen.


Als de bevolking toeneemt, kan daar een tekort aan voedsel of schuilplaatsen ontstaan. De overgebleven ratten verlaten dan de kolonie en gaan op zoek naar een nieuwe plek. Ontsnapping aan de winter. Voedsel vinden wordt ook steeds lastiger. Katten hebben een hekel aan water Muizen, stinkdieren, eekhoorns en ratten hebben een hekel aan droogtrommeldoekjes.


Heeft een ezel een hekel aan dit eten. A rat it is wild Een rat het is wild A rat it isnt wild een rat het is niet wild A rat it is. Ik dacht misschien weet iemand iets waar ratten echt een hekel aan hebben zodat Een kat is een optie maar Jacks zijn ook dol op ratten en muizen! Bevat uitsluitend natuurlijke ingrediƫnten waar ratten een hekel aan hebben.


Simpel spuiten op plekken van overlast om effectief de ratten te verjagen.

Bruine ratten kunnen ook klimmen, maar hebben de neiging in een hol te leven en kunnen goed zwemmen. Beide soorten ratten knagen aan openingen om deze groot genoeg te maken, zodat ze naar binnen kunnen. Pas na weken gaan ze zelf eten. Na iets meer dan een maand zijn ze zelfstandig en gaan ze op avontuur.


Een vrouwtjes rat heeft tepeltjes. Een mannetjes rat heeft geen tepels. De Zapi Zap Trap is een kant en klare lijmval om ratten , muizen en insecten mee te vangen.


Perfect te gebruiken in: Huizen, fabrieken, ziekenhuizen, supermarkten, opslagruimtes, stallen, boerderijen en alle andere plekken waar maar ratten , muizen en insect voorkomen. Er zijn planten en kruiden waar muizen van nature niet van houden. Enkele van deze kruiden en planten zijn chilipeper, kruidnagel, lavendel, kamille en pepermunt. Houdt u zelf niet van deze geuren dan is deze toepassing voor u geen optie.


Muizen hebben een hekel aan deze geuren, maar het zal ze niet tegen houden uw huis te betreden. Katten die in huis plassen hebben vaak een ziekte Blaasgruis! Het plassen in huis kan komen doordat hij de plek waar hij plast asocieert met de pijn. Daarom kiest hij steeds een andere plek uit om te plassen. Mijn tip is ga naar de dierenarts voor een urinetest.


Als het dier blaasgruis heeft krijgt het dieetvoeding. De muskusrat zit zichtbaar bij de buren aan de rand van het water en het weilan maar onze kade is overal voorzien van boomwortels en daar hebben ze een hekel aan. Bomen die de kade bijeen houden, houden dus de muskusrat op afstand.


Verder zitten er wel eens bruine ratten , maar die hebben halfverwilderde katten als natuurlijke vijand.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.