donderdag 17 maart 2016

De enk groen en golf

De enk groen en golf

Ruime collectie stalen en zilveren sieraden voor het hele gezin. Golf heeft meer nodig dan perfecte greens. Ook de accommodatie en de parkeergelegenheid moeten voldoen aan de verwachtingen van de golfers die uw golfbaan bezoeken. Daarom streven we naar een zo hoog mogelijk kwaliteitsniveau.


Net zo belangrijk vinden we het om de verbinding te zoeken met klanten, leveranciers en kennisinstituten. Een aantal van hen koos voor de workshop daktuinen van De Enk. Na jaren van bezuinigingen merken we nu dat gemeentes, overheden, woningcorporaties en gebouwenbeheerders weer bereid zijn te investeren in een groenere omgeving. De basis daarvoor werd decennia geleden al gelegd. Sindsdien bouwen we met veel plezier en inzet aan.


Met de samenwerking worden kennis en innovatiekracht gebundeld. Als de Vernieuwers willen we steeds voorop blijven lopen, in vakmanschap én innovatie. We zijn trots op het bedrijf en de voortrekkersrol die we vervullen in de wereld van groen en golf. Bij de Enk hebben we een passie voor groen. Het voelt een beetje als soulmates.


De enk groen en golf

De klik was er meteen en we hadden ook gelijk door: dit is twee zielen, één gedachte. Een bedrijf met hetzelfde groen -DNA als wij, met dezelfde hang naar kwaliteit en meerwaarde en dezelfde drang om te innoveren. Een document dat onderwerpen belicht als de waarde van data, robotisering, de meerwaarde van groen – en wie het gaat betalen – en pieken in wateroverlast.


Niet alleen stof tot nadenken, ook om naar te handelen. Want deze nieuwe generatie d’ Enk ’t niet alleen groen , ze neemt haar toekomst ook uiterst serieus. Word vandaag gratis lid van LinkedIn.


Weg met winkelstraten Dat dat nodig is, zien we aan het stadscentrum van iedere willekeurige middelgrote stad. Goals De Enk - HAS Is it possible, with the use of sensing techniques, to maintain or improve the quality of grass on the golf course, so that in an innovative and more sustainable way a year around playable turf of predetermined quality can be realized. Van Gogh museum in de zonnebloemen gezet door De Enk. De plantvakken zijn aangelegd met grote heesters en vaste planten die een gesloten maar fraai beeld vormen.


Uitvoerende medewerkers halen de benodigde gereedschappen en materialen bij deze locaties. Met de geüpgradede (SECaaS) toegangscontrole-oplossing, is het toegangsbeheer van de vier locaties een ‘fluitje van een cent’ geworden. Afgelopen week is de samenwerking bezegeld.


De enk groen en golf

Van grijs naar groen , de natuur terug in de steden. Meer kleur en beleving, minder onderhou betere kwaliteit. Met kennis en vakmanschap, met slimme oplossingen en innovaties.


Zo wordt groen steeds meer genieten. Sinds het baanonderhoud is uitbesteed aan De Enk is onze baan zienderogen verbeterd. Je hebt gras, planten, heesters en bomen, maar verder is groen gewoon groen.


Daar denken we bij de Enk toch anders over. Oké, een plant is een plant en een boom is een boom, maar wat je ermee doet, daar maak je het verschil mee. Meld je aan voor onze digitale nieuwsbrief.


Groen is groen zou je zeggen. De data die we verzamelen, koppelen we aan de bijbehorende onderdelen en de uitslag wordt geprojecteerd op het Golfdashboard. Zo kunnen we in beeld brengen wat de status is op elke willekeurige plek en krijgen we bijvoorbeeld antwoord op de vraag wat we kunnen doen om de kwaliteit overal hetzelfde te maken. Tijdens een eerste fase is er een Moso Bamboo X-treme vloer geleverd en gemonteerd.


De volgende stap hebben we onlangs gezet: optimalisatie van de beregeningsinstallatie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.