donderdag 10 maart 2016

Somtoday andreas college

Om deze pagina te bezoeken moet je ingelogd zijn. Wachtwoord vergeten Klik hier om uw wachtwoord te resetten. Ouderportaal Stichting Andreas College. De gegevens worden opgehaald.


Stichting Andreas College en haar samenwerkende partners maken gebruik van functionele en analytische cookies en verzamelen daarbij informatie over het gebruik van de website om je een goede gebruikerservaring te bieden. Door op ‘OK’ te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, ga je hiermee akkoord. Gebruiker zonder token kan inloggen zonder tokeninvoer. Somtoday ondersteunt ons bij het onderwijsconcept doelgericht leren, waarbij leerlingen een persoonlijke leerroute doorlopen met instructie- en flexmomenten.


Je kunt vanaf de derde klas op havo of atheneum een internationaal erkend certificaat voor Engels halen, het zogenoemd Cambridge Certificate in Advanced English. Met dit diploma krijg je vrijstelling voor toelatingstoetsen voor het vak Engels op veel internationale opleidingen. Ook op universiteiten in Nederland volg je colleges soms in het Engels. Door op ‘Akkoord’ te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, ga je hiermee akkoord.


Wij willen hier een beschrijving geven, maar de site die u nu bekijkt staat dit niet toe. Er is een fout opgetreden. Vind telefoonnummers, adressen en postcodes van duizenden bedrijven en personen.


Somtoday maakt werken en leren voor jou als docent, leerling en applicatiebeheerder makkelijker en overzichtelijker. Je gegevens worden bewaar en je hoeft de komende twee maanden niet in te loggen. Alleen aanzetten op je eigen telefoon, tablet of laptop. Voor het leerlingenportaal van het Altena College moet je ingelogd zijn.


Inloggen voor leerlingen en medewerkers. Het Dendron College maakt vanaf dit schooljaar gebruik van Somtoday en ItsLearning. Hieronder wordt toegelicht hoe je hierop kunt inloggen.


De school zal niet meer via jouw privé mailadres vanuit Somtoday berichten naar jou versturen. Jouw privé mailadres kan niet worden overgenomen in Somtoday. In plaats daarvan komt in Somtoday bij alle leerlingen het school-mailadres. Jij moet daarom jouw school-mailbox regelmatig raadplegen voor schoolberichten.


Dit wordt zichtbaar in de missie van het Andreas College die luidt: Het Andreas College wil een school zijn waar jongeren vanuit een breed Protestants Christelijk perspectief zich ontwikkelen tot zelfstandige en verantwoordelijke mensen die zin geven aan hun leven en dat van anderen in een pluriforme wereld. SOMtoday is een applicatie voor leerlingen,. Speciaal voor de onderbouw hebben we een juniorcollege gebouw zodat je je gelijk thuis voelt. En zodat de overgang van een kleine basisschool naar je nieuwe school.


Dit is de Zermelo Portal van het Scala College in Alphen aan den Rijn. Zodra leerlingen zich bij ons inschrijven, hebben ze ook de beschikking over een e-mailaccount. Welkom op het leerlingenportaal van het Stedelijk College Eindhoven.


Het leerlingenportaal is alleen bedoeld voor leerlingen van het Stedelijk College Eindhoven. Leerlingportaal Buitenhout College. Hierin houden wij niet alleen de voortgang van de leerling bij, maar ook afwezigheid door ziekte, ongeoorloofd verzuim, en alle andere zaken die van invloed zijn op het welzijn van uw kind bij ons op school.


Wilt u weten welke cijfers uw zoon of dochter heeft gehaal kijk dan in het leerlingenadministratiesysteem Somtoday. Voor het inloggen heeft u een gebruikersnaam en wachtwoord nodig. Deze gegevens ontvangt u van school.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.