dinsdag 29 maart 2016

Rat vangen tuin

Snel en effectief je huis ratvrij met de KB Home Defense rattenval. De uitrustingsspecialist voor de motorrijder en de motorfiets in Belgiƫ. Verken Vang vanuit een vakantiehuis.


Nu eenvoudig online boeken! Van tuinhout tot sierbestrating!

Zelf een bruine rat vangen of professionele rattenbestrijding inschakelen. Heb je een bruine rat in de tuin dan kun je die zelf vangen met een rattenval. Zorg ervoor dat een rattenval altijd afgeschermd staat voor kinderen, huisdieren en andere dieren, zodat zij niet in de val kunnen komen.


Ratten vangen vergt geduld en creativiteit. Soms vang je direct en soms kan het een hele poos duren voordat je de eerste rat vangt. Van groot belang is dat de algehele hygiene goed op orde is.


Vaak wordt ik benaderd door mensen die last hebben van ratten in hun tuin.

De bruine rat is een zogenaamde ‘cultuurvolger’, dit wil zeggen dat dit zoogdier er voor kiest om met mensen samen te leven. Erger nog, het voortbestaan van de bruine rat , is in grote mate van de mens afhankelijk geworden met dank aan de afvalmaatschappij waarin wij leven. Wij hebben altijd speciaal lokaas bij ons, maar als u zelf op zoek bent naar een goed product, denk dan altijd aan wat de ratten tot nu toe toe gewend zijn om te eten.


Muizen en ratten bestrijden Verdelging van ratten en muizen. In de tuin worden holen waargenomen die door de ratten worden gegraven. Vooral in composthopen of aan randen van vijvers en sloten houden de ratten zich graag op. Nesten van de bruine rat zijn vaak voorzien van jonge ratten. Om van een rattenplaag af te komen, hoeft u alleen maar de rattenvallen in te stellen en te wachten tot ze worden gepakt, toch?


Helaas gebeurt dit in praktijk niet zo snel en zeker niet zo effectief mogelijk. Hieronder beschrijven wij de meest voorkomende fouten bij het vangen van ratten. Zijn hol is daar niet ver vandaan onder de voordoornstruik. Aangezien we ook kippen en geiten hebben, denken wij dat het niet handig is om een rat in de tuin te hebben. U kunt ratten vangen zonder gif, dit kan door het gebruik van verschillende rattenvallen.


De meeste rattenvallen zijn dodelijk, maar er zijn ook rattenvallen waarin de rat blijft leven. U kunt dan ook kiezen uit een rattenklem, dit dood de rat of uit een inloopval. Bij het zien van een rat in de tuin is het belangrijk om op zoek te gaan naar het rattenhol.

De rat kan dan buiten uitgezet worden. Dit bevindt zich ondergronds en heeft een ronde toegang van tot cm. Het nest is doorgaans dicht bij een voedselbron te vinden en in onze tuinen is dat vaak een composthoop, een kippenren of een duivenhok. In huizen waar volwassen katten wonen, zal de rat echter niet snel aarden. Katten zijn een natuurlijke vijand van de rat.


Heb je echter te maken met een rattenplaag, of met erg grote ratten, dan is het voor de kat lastiger om ze effectief te. Alles om ratten doeltreffend te weren en te bestrijden vindt u bij AllesTegenOngedierte. Hierbij kun je kiezen voor een rattenklem waarin de rat wordt gedoo maar je kunt ook een diervriendelijke rattenval aanschaffen waarin de rat blijft leven.


Deze diervriendelijke rattenval wordt ook wel een inloopval genoemd. Na het vangen van de rat in een inloopval kun je de rat buiten uitzetten. Eerst werd in een discussie vastgesteld wat ratten gedrag is en hoe je een rat herkent.


En of in een crisistijd het aantal rattenstreken toeneemt. Maar ook of je zelf een beetje rat moet zijn om ratten te kunnen vangen ? Na een pauze in de zonovergoten tuin , werd met name stilgestaan en geoefend hoe je een rat vangt in een discussie. Die kwamen het brood weg halen van de vogels. Nu met de katten in de tuin zijn de ratten verhuisd.


Zijn lieve ratten niet zo van die vieze zoals riool ratten. Je kan ze verjagen met aparaten of vergifdozen zetten, maar met je katten is dit niet zo veilig, je kan nooit weten dat ze gaan knabbelen aan een dode rat.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.