donderdag 24 maart 2016

Houtworm bestrijden hg

Gratis thuisbezorgd vanaf €25. Jouw online mondzorgspecialist. Bekijk ons uitgebreide HG assortiment. Specialistisch advies nodig? De voordeligste online Drogist.


HGX spray tegen houtworm is een effectief middel voor het bestrijden van houtworm en andere hout aantastende insecten zoals de huisboktor en spinthoutkever. Dankzij dit houtwormbestrijdingsmiddel is houtworm bestrijden uiterst eenvoudig. HG zilvervisjesspray 4ml. Wat is de beste bestrijding van houtworm ? Met de spray tegen houtworm van HG bestrijdt u effectief houtworm , huisboktor en spinthoutkever en het middel biedt ook bescherming voor een lange periode. Het product is makkelijk aan te brengen door de spray flacon.


Ontdoe het droge hout eerst van stof, vuil en boormeel. Met deze krachtige spray van HG ben jij snel van de vernielgrage insecten af. Eerst reinig je het hout dat je wilt behandelen, zodat er geen stof, vuil of zaagsel op het oppervlak zit. Daarnaast voorkomt het tevens gedurende een lange periode heraantasting door deze insecten. Verwijder vooraf stof, vuil en boormeel.


Of u laat het door een gecertificeerd ongediertebestrijdingsbedrijf doen. Bij de laatste krijgt u in ieder geval garantie. Houtworm bestrijden kan op twee manieren. Als we praten over houtworm bestrijden hebben we het eigenlijk over de bestrijding van de gewone houtwormkever (Anobium punctatum Degeer). Dan is het leggen van eikel in de buurt van het aangetaste hout een goede manier om erachter te komen of er actieve houtworm in zit.


Plaats een schaal met eikels dichtbij het hout. Dit is dus niet echt een manier om houtworm te bestrijden , maar wel om houtworm te detecteren. Meubels en vloeren worden gammel en krijgen duizenden ontsierende kleine gaatjes. Om meer schade door houtworm en hoge herstelkosten te voorkomen, is houtworm bestrijden noodzakelijk. Heb ik last van (actieve) houtworm ? Je weet dat je last van houtworm hebt als je allemaal kleine, ronde gaatjes in het hout ziet van enkele millimeters breed.


Het bestrijden van houtwormen van de boktor of houtwormkever is dus erg belangrijk. Omdat de larven niet zichtbaar zijn en pas na enkele jaren (meestal een jaar of maar soms ook langer) uitvliegen, is het lastig om te weten of en hoeveel houtwormen in huis aanwezig zijn. Doorgaans gaat de voorkeur van houtwormen uit naar onbehandel ouder.


HG houtworm prijzen vergelijken. Bespaar tot wel via kiesproduct. Maak uw muur of vloer waterdicht. Alle HG schoonmaak producten online. HG producten nu al vanaf €56.


Ze knagen namelijk gangen die het draagvermogen van het hout aantasten. Het is daarom belangrijk om actie te ondernemen tegen houtworm. Verschillende middelen zijn beschikbaar om houtworm te bestrijden. Eenvoudig online bestellen bij HORNBACH.


HG X tegen houtwormen 5ml. Wanneer u last heeft van houtworm in meubels of andere houten voorwerpen is het van belang deze zo snel mogelijk te behandelen met HG tegen houtworm om. Je vrienden en familie denken door HG misschien dat jij een hele nieuwe inboedel hebt. Je hoeft niet meer bang te zijn om een keer te knoeien of angstig te zijn dat jouw hond zijn sporen achterlaat op de bank.


Houtworm bestrijden hg

Je kunt je weer helemaal uitleven in huis, want HG zorgt ervoor dat het er altijd goed uitziet. Het middel mag niet geloosd worden in het riool. Resten met het middel dienen te worden verwijderd als chemisch afval.


Het is erg belangrijk om snel zilvervisjes te bestrijden voor de frisheid in huis en voor jouw gezondheid. Hiervoor gebruik je bijvoorbeeld de zilvervisjesspray van HG. Ongedierte kan erg schadelijk voor de gezondheid en de staat van de woning zijn.


Denk hierbij aan de houtworm. Hoe veilig is jouw woning wanneer de draagconstructie is aangetast door houtworm ? Helaas komt het vaak voor dat houtworm wordt aangetroffen in meubels, vloeren en dergelijke draagconstructies, directe maatregelen zijn dan noodzakelijk. Je kunt het bestrijden van houtworm daarom beter over laten aan een professional. Om zelf houtworm te bestrijden met hitte, moet je voorwerpen tot in ieder geval graden een half uur verhitten in een oven.


Houten voorwerpen moet je twee weken in de vriezer leggen om zelf houtworm te bestrijden met kou.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.