woensdag 30 maart 2016

Graszoden per m2

Vind graszoden prijs per mhet nu op Kensaq. Shop nú eenvoudig en snel op beslist. De graszoden worden vers voor u van het land gestoken.


Daarnaast bent u vele malen goedkoper uit dan wanneer u de graszoden zou kopen via normale tuincentra. Wij kweken uitsluitend graszoden zonder netten.

U bent dus verzekerd van kwaliteit graszoden voor een vaste lage prijs van per m². Graszoden vanaf € per m2. Echt gras uit eigen keuken! Eigen teelt, direct leverbaar en altijd bereikbaar!


Dit ziet u niet alleen terug in het vakkundige werk dat wij afleveren, wij doen ook onze uiterste best om in het voortraject volledig in te spelen op uw wens. Wij verkopen drie verschillende soorten grasmatten. Hieronder kunt u direct online u graszoden kiezen en bestellen.

Omdat wij op zeer grote schaal werken, kunnen wij onze service aanbieden voor een zeer scherpe prijs. Wij hanteren grasmatten prijzen vanaf € per m². Op het moment dat u graszoden gaat aanschaffen wilt u verzekerd zijn van hoge kwaliteit. Onze graszoden hebben een bijzondere samenstelling.


Het bestaat uit Engels raaigras, veldbeemd en roodzwenk. De samenstelling zorgt voor een sterk gazon dat bestand is tegen spelende kinderen en huisdieren. Waneer u via bestelformulier uw naam, adresgegevens, vierkante meters en de dag van afhalen of bezorgen invoert, dan regelen wij de rest! Heeft u vragen en besteld u toch liever via de telefoon, dat is natuurlijk ook geen enkel probleem.


De prijs voor de graszoden sportgras begint vanaf € per m2. Prijs graszoden speelgras. Het gras kan door de dichtheid van de graszoden gebruikt worden voor zowel activiteiten als voor siergras. Voor 12:Bestel Morgen in Huis! Vraag direct een Offerte aan.


Bestand tegen Droogte en Schaduw. Maak direct uw Berekening.

Het gras wordt gezaaid en gekweekt door een gespecialiseerd bedrijf, dat vervolgens het gras uitsnijdt en oprolt. Jij hoeft die graszoden alleen maar uit te rollen op een geschikte ondergrond. Een nieuw grasveld maken met graszoden ? Het kan eenvoudig met ons stappenplan. Sinds een paar jaar verkopen we graszoden ook online.


Nederland en België zijn al aangelegd met graszoden gekocht op internet. Neem dan graszoden van Berkhout, dan bent u verzekerd van een uitstekende grasmat! Wij maken gebruik van verschillende grassoorten. Door een nauwkeurige selectie van zaden is onze zode geselecteerd op uiterlijk en sterkte.


Daarom zijn onze graszoden mooi van kleur, vrij van onkrui goed betreedbaar en van uitstekende kwaliteit. Heb je bijvoorbeeld graszoden nodig voor een gazon van m, dan betaal je €per m2. De totale kosten komen dan uit op € 1025. Als je dit laat doen door een hovenier, dan betaal je € per m, de totale kosten komen dan uit € 330. Info over graszoden prijs per m2.


Resultaten van zoekmachines! U zult merken dat de graszoden prijzen reuze meevallen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.