vrijdag 18 maart 2016

Schaatsen huren

Meer speelplezier met elkaar! Speelgoe spellen en meer voor het hele gezin vind je bij Wehkamp. Bekijk online de schaatsen bij Scapino. Schaatsen online bij LIDL.


De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs. Onze schaatsen zijn te huur voor één dag tot een heel seizoen: ideaal als je nog in de groei bent of als je eens een paar schaatsen wil testen.

Natuurlijk kun je ook schaatsen huren met zomerijs. Wilt u schaatsen huren voor korte of langere tijd dan kunt u direct bij Waterman Sport terecht. Wij verhuren al schaatsen vanaf euro per dag!


Onze schaatswinkel beschikt over een groot assortiment huurschaatsen van het model combinoor. Dit is een stevige schoen op een langer ijzer. Daarnaast hebben we een selecte voorraad toerschaatsen van MM Ice-Skate in de verhuur.


Dit zijn schaatsen die je onder een schoen kunt binden. Naast het huren van schaatsen is het ook mogelijk om ’s avonds en in het weekend de schaatsen te laten slijpen. De winkel biedt daarnaast een breed assortiment aan schaatsen en aanverwante artikelen.

Het reserveren van schaatsen is niet mogelijk. Naast de mogelijkheid van schaatsen lease blijft ook de mogelijkheid tot het huren van schaatsen bestaan. De schaatsshop is geen onderdeel van de gemeentelijke ijsbaan Triavium maar bevindt zich wel in het pand van de ijsbaan. Tijdens de recreatie-openingstijden van de ijsbaan is de shop geopend. Hyro Sports is dé plek op de ijsbaan om schaatsen te huren , kopen, leasen en laten slijpen.


In de winkel vind je ook kleding, accessoires en andere materialen. Het verhuurloket en de winkel is dagelijks geopend tijdens de openingstijden voor recreatief schaatsen. Op de dag van begin cursus kan het voorkomen dat de schaatsen niet mee naar huis mogen,als er niet van te voren gereserveerd is! Wil je wel mee naar binnen en niet schaatsen , dan kun je gebruik maken van een begeleidersbandje. Je krijgt dan gratis een kop koffie of thee.


Kom buffelen in de Elfstedenhal tijdens de AB Vakwerk Buffelavonden! Bestel nu uit ons uitgebreide assortiment schaatsen. Daarnaast kun je terecht voor het slijpen van schaatsen en de aanschaf van nieuwe schaatsen , schaatspakken, handschoenen e. Kras Sport, de schaatsschool op de IJsbaan Haarlem verzorgt schaatslessen en -trainingen voor alle leeftijden en op verschillende niveaus. In de schoolvakanties zijn er intensieve schaatscursussen.


In korte tijd leer je dan goed schaatsen. Welke schaatsen moet ik huren ? Voor bestel morgen in huis! Kies je voor sportieve ijshockeyschaatsen, of toch voor noren of klapschaatsen?

Om de juiste schaats te kiezen, moet je jezelf afvragen waarvoor je de. Leer schaatsen in de kerstvakantie! Op zoek naar een leuk kerstcadeau? Wat is nou een mooier cadeau dan een lifetime skill?


Sporten, leren en gezelligheid op het ijs in de kerstvakantie, daar wil je bij zijn. Heel positieve ervaring die smaakt naar meer. Mijn zoontje schaatste voor het eerst. Op de krabbelbaan eerst met en later ook zonder hulpmiddelen ging dat prima. Mede dankzij het goede advies welke schaatsen voor hem te huren (kindernoren, geen onderbindschaatsen).


Kortoik kan Flevonice iedereen aanraden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.