woensdag 9 maart 2016

Combinatievloer beton

Zoek naar combinatie vloer op de nieuwe KensaQ. Elke dag nieuwe vacatures in de bouw. De Combinatievloer is een combinatie van voorgespannen liggers en vulelementen van lichtbeton.


De vloer wordt afgestort met een druklaag. Deze vloer wordt toegepast als begane grondvloer boven kelders en als dakvloer bij kleinschalig werk.

De combinatievloer is niet meer weg te denken op de bouw. Onze vernieuwde combinatievloer hebben we volledig aangepast aan de huidige markt, die vraagt om hoogwaardige isolatiewaarde en perfecte aansluitingen. Deze combinatievloer is uniek in zijn soort en binnen Europa alleen bij Havebo te verkrijgen. Bereken uw combinatievloer. Indien u hieronder uw project gegevens invult, kunt u deze na berekenen afdrukken of opslaan.


Een broodjesvloer, ook wel combinatievloer genoem is een dragende vloer waarbij kleine elementen van beton of isolatiemateriaal fungeren als bekisting. De broodjesvloer wordt samengesteld door eerst op regelmatige afstand prefab balken van gewapend beton te plaatsen. Deze balken hebben een omgekeerde T-vorm.

Over de Combinatievloer komt een in het werk gestorte druklaag die samen met de balkjes de constructieve sterkte levert van deze vloer. Ook: balken- en broodjesvloer, PS-isolatievloer, staltonvloer, vaak combinatievloer. Een broodjesvloer is een systeemvloer die bestaat uit prefab voorgespannen betonnen liggers met daartussen meestal polystyreen vulblokken en is voorzien van een druklaag. Online Bouwmaterialen heeft een groot online assortiment waar u alles vindt wat u nodig heeft voor het aanleggen van een broodjesvloer.


Een begane grondvloer die bestaat uit voorgespannen betonnen liggers waartussen vulelementen van EPS worden gelegd. Hierop wordt een gewapende druklaag aangebracht. VBI PS- combinatievloer Vloerbalk 1S Geel 1T Groen L = 223cm Bezorgen (op de zaak of op het werk) Direct leverbaar, voor 15. De EPS elementen zijn makkelijk in te korten en te voorzien van sparingen.


Mocht je de beton wel ruw storten dan kun je die op twee manieren vlak maken: 1) gietmortel, een laag van 1cm nodig, afhankelijk van de vlakheid van de beton , wel redelijk duur. Als je dat maar 1cm dik maakt knapt het weer los. Beton storten, hoe gaat dat in z’n werk? Over de combinatievloer komt een betonnen druklaag, die na het leggen van de vloer wordt gestort.


Samen met de balken, broodjes en bovenwapening levert deze constructieve sterkte. Goede dag, ik ben Björn Koster jaar en ben als beroep Electrotechnicus. EPS Isolatie-elementen ( Broodjesvloer ) - Sleiderink. En onze combinatievloer leveren wij zelfs direct uit voorraad.


Behalve vloeren vindt u in ons aanbod ook prefab- beton , funderingsproducten en onder de noemer ‘Specials’ een verzameling bijzondere producten zoals kelders, wanden en stalvloeren.

Betonnen Vloerbalken worden gebruikt in balken- broodjesvloeren ook wel combinatievloeren of systeemvloeren genoemd. Na het uitzetten van de funderingsbekisting is het tijd om de ondervloer te realiseren. Dit kan met behulp van beton. Vergeet niet om wapening toe te passen. Het bouwstaal zorgt namelijk voor de draagkracht en stevigheid van het beton.


Een snellere en makkelijkere manier om een vloer te realiseren is met behulp van een broodjesvloer. Gebruik hiervoor een duofor combifor profiel. Je houten balkenvloer vervangen voor beton ? EPS (geexpandeerd polystyreen-schuim) en een druklaag van beton. Geschikt als beganegrondvloer boven krui-pruimten in woning- en utiliteitsbouw, ook toepasbaar bij complexe plattegronden. OLBECON combinatievloer als begane grondvloer boven kruipruimten, samengesteld uit voorgespannen betonnen liggers en vulelementen van geëxtrudeerd polystyreenschuim (EPS).


Lichtbeton vulelementen zijn toepasbaar bij kelderdek en als verdiepingsvloer. Op de vloer is een druklaag vereist.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.