vrijdag 11 maart 2016

Zwembad waterlelie aalsmeer openingstijden

Stormbanen, springkussens en meer. Beursstands, presentatiezuilen etc. Huur ze bij jou in de buurt! Laat je inspireren door ons uitgebreide assortiment zwembaden.


Zwembad De Waterlelie is al meer dan jaar het adres in Aalsmeer voor zwemlessen, banenzwemmen, sportgroepen en vrijzwemmen! Maar liefst dagen in de week kunt u banenzwemmen in ons banenbad en dagen per week geven wij zwemlessen volgens de EasySwim-methode. Bij ons bent u Welkom in beweging.


ESA is verantwoordelijk voor de meeste binnen- en buitensportaccommodaties in de gemeente Aalsmeer. De kiosk is open tijdens openingstijden. Openingstijden zijn indien het weer het toelaat. Houd onze facebookpagina in de gaten voor actuele openingstijden.


Bekijk hier een actueel overzicht van de openingstijden. De meest volledige site met ruim 66. Op woensdag april en donderdag april tussen 18:en 20:uur kunnen bestelde abonnementen worden opgehaald in het zwembad. Uw kind opgeven voor zwemlessen kan tijdens het ophalen van de abonnementen aan de kassa. Bent u daadwerkelijk van plan dit zwembad te bezoeken?


U kunt dan tevens gelijk betalen. In Aalsmeer kunt u gebruik maken van twee zwembaden. De Waterlelie heeft een binnenzwembad met een instructieba een recreatiebad en een banenbad. Gedurende de zomermaanden zijn de buitenbaden van De Waterlelie geopend voor publiek.


Het Oosterbad is een natuurzwembad in schoon oppervlaktewater. Vanaf medio mei tot eind augustus zijn ook de buitenbaden van De Waterlelie geopend voor het publiek. Buitenzwembad de Waterlelie is een zwembad voor alle leeftijden.


Buitenbad De Waterlelie in Aalsmeer betekent zwemmen en waterplezier voor iedereen die graag in de buitenlucht wil zwemmen en spelen in het water. Er zijn twee zwembaden : een groot en diep speelbad met grote familieglijbaan en duikplank van één meter hoog. Het zwembad is zeven dagen per week geopend zodat je kunt zwemmen op de dag wanneer het jou het beste uit komt. Het zwembad de waterlelie streeft naar een zwemklimaat zonder ongewenste intimiteiten en achten het van belang dat ongewenste omgangsvormen, waaronder seksuele intimidatie word voorkomen en bestreden.


Als zwembad vinden wij het belangrijk dat wanneer u klachten heeft, u in vertrouwen met een deskundige kunt praten en advies kan krijgen. In zwembad De Waterlelie is het mogelijk om op verschillende manieren jouw zwemfeest te vieren, namelijk: – Het zwembad huren voor jou en je gasten helemaal alleen – Tijdens het vrijzwemmen. Wil je je feestje in je “eigen” zwembad vieren?


Op zaterdag en zondag na openingstijden. Wat kost een bezoek aan Wellnessresort de Waterlelie ? Ook vind je op deze pagina de contactgegevens zoals het telefoonnummer en adresgegevens van De Waterlelie in Aalsmeer. De winkel is vermeldt in categorie Zwembaden.


Wij zijn niet op alle momenten telefonisch goed bereikbaar. Heeft u een dringende vraag? Op zoek naar een Zwembad in Aalsmeer.


Op Zwembad Keuze vind je alle informatie, ervaringen en openingstijden van Zwembaden in Aalsmeer. Gediplomeerde instructrices. Zwemles vanaf jaar, in natuurzuiver water.


Voor (her)vestiging vanuit het buitenlan voornemen huwelijk en trouwdata dient u altijd een afspraak te maken. Contact Gemeente Aalsmeer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.