woensdag 16 maart 2016

Heb ik bedwantsen

Ik dacht direct aan vlooien (die heeft mijn kat) maar zover ik weet laten die dat niet achter. Nou heb ik nog geen week geleden mijn beddengoed gewassen en ik weer vrijwel zeker dat het er toen nog niet zat. In die tussentijd heb ik nergens anders geslapen en ik heb ook geen 2e hands meubels.


Verder hebben mijn huisgenoten ook geen last. Bedwantsen leven vooral in slaapkamers, in of rond het bed. Ze verstoppen zich in het donker, langs naden, richels en spleten van planken, plinten, bedden, matrassen en meubels. Nachts komen ze tevoorschijn en prikken met hun steeksnuit in de huid om bloed te zuigen.


Zelfs een ritje in de trein is voldoende om bedwantsen in je huis te krijgen. Eenmaal weer thuis, kruipen ze eruit en zoeken een schuilplaats in je huis. Heb ik bedwantsen in huis? Lees waar bedwantsen zich verstoppen, hoe je een hotelkamer, hostel of slaapkamer kunt controleren op bedwantsen en hoe je bedwantsen kunt laten bestrijden door lokale ongediertebestrijders in uw eigen regio. Je aandacht kan weer uitgaan naar andere dingen in het leven.


Wij raden je echter aan om altijd op je hoede te zijn, zodat je niet zomaar weer bedwantsen hebt. Op deze site lees je wat bedwantsen precies zijn en hoe ze zich gedragen. Door je kennis over bedwantsen te verbreden kun je ook maatregelen nemen om bedwantsenoverlast te voorkomen.


Ik kom niet echt in de buurt van de eikenprocessierups maar ben een poosje terug wel in een BB geweest. Hallo, kan iemand mij vertellen of dit bedwantsen zijn of niet? Toegevoegd na minuten: Er lopen best veel van deze beestjes rond de laatste tijd en maak me er toch behoorlijk zorgen over. Lees verder en leer een bedwantsen beet te herkennen.


Je zult bedwantsen niet meteen zien en de beten zijn lastig te herkennen, maar jeuk, vlekken en bultjes zijn veelal de symptomen en verraden dat deze beestjes in je bed schuilen. Soms kun je van een bedwantsen beet een kleine, jeukende zwelling krijgen. Maar dat is voor iedereen anders. Dat kan om verschillende soorten insecten gaan, dus je hoeft niet meteen aan bedwantsen te denken. Dan wordt het een ander verhaal.


Gedegen onderzoek is dan je eerste missie en wij leggen je hier graag het ‘hoe en wat’ uit. De bedwantsen reizen gezellig met jou mee en komen zo in jouw bed terecht. Ik heb zwarte kleine beestjes in huis.


Als je ze eenmaal hebt is het lastig er vanaf te komen, dus doe na een vakantie altijd al je kleren in de was, ook als je ze niet gedragen hebt. Op de volgende pagina lees je wat de symptomen van bedwantsen zijn. Je kunt het proberen, maar de kans dat je ze allemaal vindt is klein. Het zijn namelijk meesters in verstoppen.


Je moet echt alle volwassen bedwantsen , nimfen én eitjes elimineren, anders vermenigvuldigen ze zich weer en ben je terug bij af. Liever laat je bedwantsen professioneel bestrijden. Oma weet raad met haar huismiddeltjes tegen bedwantsen.


Als je deze huismiddeltjes toepast, heb je binnen no-time geen bedwantsen meer. Beste mensen, ik heb de info gelezen over bedwantsen , omdat ik sinds enkele dagen op bepaalde plekken op mijn been zomaar wordt gebeten. Direct waren het blauwe plekjes en opgezette aderen. Na een paar uur zijn ze rood en bultjes.


Bij het bed afhalen om buiten te hangen en te verschonen werd ik zopas weer gebeten. Het aantal bedwantsen neemt explosief toe. Hoeveel is niet precies duidelijk, hotels schamen zich en mensen ook. Velen weten niet precies wat een bedwants is en hoe je dit beestje bestrijdt.


Vijf vragen over bedwantsen. Andere aanwijzingen dat je te maken hebt met bedwantsen zijn bloedvlekken, zwarte puntjes of kleine velletjes in bed. Hier heb ik ook een topic over geopend destijds. Anderhalve week geleden ben ik thuis gekomen en heb ik de volgende maatregelen genomen: - Heel veel, waaronder hoofdkussen wat mee was en koffers en tassen op het vliegveld achtergelaten.


Je kunt hiervoor een gespecialiseerde bestrijder inschakelen of zelf maatregelen nemen. Je hebt meerdere bultjes bij elkaar. Een mug prikt meestal maar op één plek, maar bedwantsen bijten je meerdere keren achter elkaar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.