maandag 14 maart 2016

Frame zwembad met pomp

Bespaar tot wel via kiesproduct. Met meer dan miljoen maandelijkse bezoekers en 8. Vaak staat het Frame zwembad het hele zomerseizoen buiten. Denk daarbij aan een filterpomp, afdekzeil en zwembadtrap. Daarnaast kunt u bij ons ook allerlei andere accessoires bestellen voor uw frame zwembad.


Frame zwembad met pomp

Handig dus als u te maken hebt met beperkingen qua ruimte in uw tuin. Dit frame is ultrasterk en deze zwembaden hebben dan ook afmetingen tot circa meter! Het frame is van gepoedercoat staal dat ervoor zorgt dat het zwembad zijn originele vorm behoudt. Intex Frame pool zwembad bestellen.


Alle opbouwzwembaden van Intex, Bestway of Interline worden boven de €10- gewoon gratis verzonden! Daar zit je met een opzet zwembad natuurlijk al snel aan. Bij de grotere opzetzwembaden hebben we een leuke extra. Haal het opzet zwembad zelf op én je mag voor €2- gratis uitzoeken! Snelle levering en een zeer goede afhandeling van uw bestelling.


Prima zwembad , stevig en krachtige pomp. Deze is wel iets lastiger in elkaar te zetten, de stangen moeten in elkaar worden gezet met een kunststof pinnetje waardoor ze niet uit elkaar gaan maar ons vorige zwembad had stalen oogjes die je gemakkelijk op elkaar klikte. De pomp hoor je wel, maar vind het niet storend. Dit is voldoende capaciteit om de inhoud van het zwembad in uur te filtreren. De aansluitingen van het zwembad.


Naast de capaciteit van het zwembad is het ook belangrijk dat u kijkt naar de aansluiting van uw zwembad. Zwembad met pomp compleet geleverd. Koopt u een pomp met een andere aansluiting, denkt u er dan ook aan om de juiste adapters te kopen. Dit is echt een top zwembad , het is groter dan je denkt en met stevig zeil.


Ik kreeg hem keurig binnen de levertijd en alles was compleet. Het enige nadeel is dat er geen onderzeil en geen afdekzeil bijgeleverd wordt. Voor de rest is het een geweldige zwembad met een stevige stalen frame , en de pomp werkt ook super! Bekijk ons gehele speelgoed ssortiment online.


Ruim Assortiment, Topkwaliteit! Bestel ook online bij Leen Bakker. Laat je inspireren door ons uitgebreide assortiment zwembaden. Urenlang speelplezier met dit Prism Frame zwembad van Intex! Het sterke frame is gemaakt van gegalvaniseerd metaal en bevat voldoende strategisch geplaatste balken om ondersteuning en stabiliteit te garanderen.


Frame zwembad met pomp

Deze zwembaden zijn voorzien van een stevige liner die vervaardigd is uit lagen. De binnen- en de buitenlaag zijn van flexibele pvc. Het zwembad biedt zowel u als uw kinderen zwemplezier en verkoeling in uw eigen achtertuin.


Het zwembad heeft een metalen frame en sterke wanden, waardoor het bad stevig op de grond staat. Dit Metal Frame Pool is 3x cm. Vul het zwembad met water en spetteren maar! Cette piscine ronde est la garantie assurée pour de véritables moments de plaisir! Banen trekken in je eigen achtertuin?


Dat kan met dit zwembad van Intex. Door zijn ruime afmetingen, geniet je met de hele familie van jouw eigen zwembad. Het frame maakt het zwembad heel stevig waardoor hij al het gespartel gemakkelijk aan kan en stabiel staat. Ook over de ruimte in jouw tuin hoef jij, je niet. Deze serie heeft alle voordelen van de Metal Frame zwembaden en de Ultra Frame zwembaden gecombineerd.


Het Prism Frame zwembad beschikt over een sterk gepoedercoat RVS frame van ongekende stevigheid en stabiliteit. De frisse, grijsblauwe kleur geeft het. Neem dan deze Frame Pool van Intex. Dit zwembad geeft je verkoeling in de zomer en ziet er door zijn rechthoekige vorm strak uit. Het bad is gemaakt van PVC en heeft een afmeting van 3bij 2centimeter en een diepte van centimeter.


Frame zwembad met pomp

Het stalen frame geeft het bad veel stevigheid. Dit zwembad is gemakkelijk op te zetten in minuten en ruim genoeg voor het hele gezin. Het bad heeft een diameter van 3centimeter en een diepte van centimeter. De Frame Pool wordt geleverd met filterpomp van volt voor langer zwemplezier.


Met een zwembadpomp filter je je zwembadwater, waardoor het schoon en helder blijft. Bij sommige modellen moet je zelf voor een zwembadpomp zorgen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.