dinsdag 29 maart 2016

Zonwering overkapping

Wij bouwen moderne en landelijke overkappingen , benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Welke overkapping je ook kiest, bij Ambiance kan je iedere terrasoverkapping uitrusten met diverse luxe opties zoals zonwering , verlichting, en zijwanden van doek of glas. Onze terrasoverkappingen zijn volledig modulair op te bouwen. Pergola zonwering, overkapping. Er zijn verschillende soorten pergola zonwering systemen, pergola overkappingen.


Een pergola zonwering is voor terrassen een zeer goede keuze voor bescherming tegen de zon en ook tegen regen.

Het doek is stabiel en de staanders zorgen ervoor dat het gehele frame geschikt is voor grotere afmetingen. Voordelen serre zonwering. De overkapping zonwering voor uw terras wordt onder uw overkapping gemonteerd. Hierdoor komt het zonweringsdoek niet in aanraking met wind en regen. In combinatie met de compacte opslag van het doek is het systeem daarmee zeer onderhoudsvriendelijk.


Het meest efficiënt is de zonwering die niet op, maar onder de overkapping bevestigd wordt. Hiervoor hebben wij een zonwering ontwikkeld welke tussen de dakliggers, onder de dakplaten, van onze terrasoverkapping hangt. Hiermee hebben wij een zeer eenvoudig handmatig te bedienen zonweringssysteem ontwikkeld.


Tropische temperaturen in je serre of terrasoverkapping zijn verleden tijd met verandazonwering.

Zonwering voor serres of terrasoverkappingen. Het is vrijwel op iedere overkapping te monteren zowel boven als onder uw serre. Omdat je het zonweringsdoek bijna altijd ziet, zeker bij een glazen dak, moet de kleurkeuze een weloverwogen keuze zijn. Hebt u al zonwering onder uw glazen overkapping ? Dan is het fraai om voor een onderzonwering in dezelfde kleur te kiezen. In dat opzicht kunt u uw overkapping de gewenste uitstraling geven.


Ingetogen of uitbundig, landelijk of modern. De zonwering kan aan de buitenzijde of binnenzijde van uw serre of overkapping gemonteerd worden. Het doek loopt door geleiders die op of onder het dak zijn gemonteerd naar beneden. Zo is het altijd aangenaam vertoeven in uw serre of onder uw overkapping. En dat ook nog eens volledig volgens uw eigen specificaties en voorkeuren.


Op die manier weten wij zeker dat er een zonwering is voor iedereen. Ervaar maximale flexibiliteit in afmeting, stijl, kleur en materiaal met Zonservice. Brustor B1pergola zonwering wordt geleverd met verticale palen en muur bevestigingen. Geheel passend bij uw smaak én de indeling van uw tuin of terras. Ontdek de profielsystemen, overkappingen, gevelpanelen en kunststofplaten.


Overkappingen shop je eenvoudig en snel op beslist. Wilt u op zonnige dagen de temperatuur onder uw terrasoverkapping verlagen? Ze worden zo geplaatst dat ze nauwelijks ruimte in beslag nemen en passen dus vrijwel altijd.

Doordat het doek zonwerend en winddicht is hou je de warmte buiten en zit je heerlijk uit de wind onder je overkapping. Met screens als zonwering zit je dus altijd beschut onder je overkapping , stijlvol beschermd tegen zon en wind. Wij werken uitsluitend met Nederlandse leveranciers, die staan voor kwaliteit en. De Ambiance overkapping is uit te voeren met diverse uitstralingen (bovenliggen onderliggen met oversteek of als zadeldak). Ook vrijstaand plaatsen behoort tot de mogelijkheden.


Of denk je over een droogloop naar de schuur of de vuilnisbakken buiten. Welk soort overkapping je ook zoekt, bij Praxis heb je heel veel keuze. Niet alleen vind je bij ons verschillende soorten en maten overkappingen en zonweringen , we hebben ook heel veel verschillende stijlen voor je. Een overkapping in combinatie met zonwering is ideaal om dat dineetje in de zomerzon nog aangenamer te maken.


Vakkundige montage en service. Kom naar onze showroom in Heesch vlakbij Oss. De grondleggers van het bedrijf, Peter en Truus Schuurmans, hebben het bedrijf inmiddels overgedragen aan hun dochter Wendy en haar man Frank. Zo zorgt u dus voor extra wooncomfort. Bovendien is een overkapping ook een mooie esthetische toevoeging aan het exterieur van uw woning.


Wij zijn een organisatie die zorg draagt voor levering, montage, service en onderhoud van.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.