maandag 7 maart 2016

Wespennest spouwmuur

Ontvang gratis offertes voor spouwmuurisolatie vergelijk bedrijven in uw regio! Binnen jaar terugverdiend. Vraag Gratis Tot Offertes aan bij Isolatiebedrijven in uw Regio. Bestel direct jouw Onkruidbrander op beslist.


Ecostyle Kalk prijzen vergelijken.

Bespaar tot wel via kiesproduct. Een wespennest in de spouwmuur kan vervelende gevolgen hebben. Isolatiemateriaal wordt door de wespen verwijderd om ruimte te creƫren voor het groeiende wespennest.


Ze maken vooral gebruik van de ventilatie openingen. Soms wemelt het ergens van de wespen, maar kun je niet achterhalen waarom. Het kan zijn dat de wesp dan een nest heeft gebouwd in de spouwmuur.


Dat is om verschillende redenen bijzonder naar. Op de eerste plaats omdat het moeilijk is om een wespennest in je spouwmuur te bereiken.

De spouwmuur is een rustige en ideale plek voor een koningin om een nest te bouwen. Vermoedt u dat er een wespennest in uw spouwmuur zit? Wespen in spouwmuur : kosten?


Hinder van wespennest in de spouwmuur ? Hoe komen wespen in de spouwmuur terecht? De wespen vliegen af en aan door je woning of je tuin. Een paar maanden eerder heeft hun koningin een nest gebouwd in je spouwmuur , omdat het daarbinnen lekker droog. Laat een wespennest in de spouwmuur altijd bestrijden door een expert van wespennest. Deze vind u via vind uw gemeente bovenaan de pagina.


Vooral in de zomer stromen zowel vragen hierover als aanvragen binnen. Denk je dat er een nest in je spouwmuur zit en weet je niet wat je eraan kunt doen? We hebben de zeven meest gestelde vragen op een rij gezet, zodat jij ze straks niet meer hoeft te stellen! Omdat een wespennest naarmate het seizoen vordert steeds verder groeit, is het aan te raden om zo snel mogelijk in te grijpen als je een wespennest in de spouwmuur hebt.


Laat het wespennest bestrijden door een professionele ongediertebestrijder en het wespennest kan je dan na een tijdje verwijderen. Ik woon in een huisje met rondom ventilatiesleuven tussen de buiten- en binnenmuur en dus settelt zich gemiddeld eens per twee jaar een wespennest in de spouwmuur op een van de hiervoor geschikte plekken. Mijn eerste wespennest liet ik inderdaad door de gemeentelijke dienst verwijderen.


Buitenhuis vind je ze meestal in holle bomen, in het gras of ergens in de gron een oud muizenhol of konijnenhol wordt ook wel eens bewoond door wespen.

Ook in keukens komt een enkele keer een wespennest voor. Onze buurman heeft een wespennest in de spouwmuur van zijn aanbouw. Het zijn behoorlijk grote beestjes en ik maak mij een beetje zorgen omdat de opening grenst aan onze tuin waar ook onze kinderen spelen. De buurman wil er niets aan doen omdat hij er zelf geen last van heeft.


Ontvang scherpe offertes voor spouwmuurisolatie vergelijk bedrijven in uw regio! De meeste wespennesten bestrijden wij in de spouwmuur , tussen de dakpannen, op zolder of boven het plafond. Al in het voorjaar kan men wespen zien verdwijnen in ventilatiegaten van de muur.


In de tuin treffen wij de meeste wespennesten aan in de grond. Als je opmerkt dat wespen telkens in dezelfde richting vliegen, heb je waarschijnlijk de ingang van het wespennest gevonden. Veelvoorkomende plekken voor een wespennest zijn onder andere in een schuur, een wespennest in de gron een wespennest in of rondom huis, een wespennest in een spouwmuur of een wespennest in een struik. Direct het wespennest verwijderen in de spouwmuur is dus van groot belang als u dit ontdekt heeft.


Daarnaast komen wespennesten vaak voor in de grond. Het is zeer af te raden om een wespennest in een spouwmuur zelf te verwijderen. Wanneer je het nest zelf probeert te verwijderen en het gaat fout dan heb je geen ontsnappingsmogelijkheden in de kleine ruimte. Zorg dat je dus een professional belt die het probleem voor jou kan verhelpen. Na bestrijding van het wespennest in de spouwmuur , zullen het nest en de dode wespen verwijderd moeten worden, anders kunnen ze ander ongedierte aantrekken.


Dit lukt natuurlijk alleen als het nest enigszins bereikbaar is. Verder kan de bestrijder je ook genoeg adviezen geven om een nieuw wespennest in je spouwmuur te voorkomen. Niet alle wespennesten zijn eenvoudig zelf te bestrijden. Dit zullen ze doen als er minder voedsel beschikbaar is op andere plaatsen.


Zodra u de plaats van het wespennest ontdekt heeft, kunt u een afspraak maken met de brandweer of een professioneel verdelger. Als je het wespennest in de spouwmuur laat zitten, danb blijft er niets van jouw isolatie over. Dit wil je natuurlijk niet, dus lees hier wat je moet doen als je een wespennest in de spouwmuur hebt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.