donderdag 17 maart 2016

Veranda venray

Dankzij onze 3D tekeningen gaat u direct uw droom verandazien! Gratis een offerte ontvangen of samen nadenken wat mogelijk is? Klanten geven ons gemiddeld een 8. Verandaverlichting op beslist.


In onze showroom ziet u een selectie van onze mogelijkheden. Neem contact met ons op en ontvang scherpe offertes.

Dankzij een veranda zit je gedurende het hele jaar droog in je tuin. Hierdoor verhoogt de waarde van je huis. Gunstig als jij je woning in Venray ooit weer wilt verkopen. Bij veranda -team zit u helemaal goed! Vul dus snel onderstaand contact formulier in en wij nemen contact met u op voor een afspraak!


Vakantiegevoel, genieten van gezellige avonden en heerlijk ontspannen onder een sfeervolle houten overkapping of een aluminium veranda. Je tuinmeubelen blijven goed beschermd en een veranda is aan te passen aan elk model woning. Een veranda is bovendien erg functioneel.

Door de juiste dakbedekking blijft het bovendien lekker koel onder je veranda. Strakke tuin met veranda Venray. Deze strakke tuin met een overkapping is een werk waar we trots op zijn. Door gebruik te maken van een klein hoogte verschil in de tuin ontstaat een speels effect.


De overkapping is gemaakt van Douglas hout. Bent u op zoek naar welke vorm van zonwering dan ook, dan kunt u bij ons terecht. Zowel op het gebied van binnen-, als buitenzonwering hebben wij een uitgebreid assortiment waarbij de kwaliteit voorop staat.


Ons montage team heeft dit veranda dak gemonteerd in Oostrum Venray (Limburg). Het is een overkapping die met polycarbonaat en met glas gemaakt kan worden. Ideaal om vanaf het vroege voorjaar tot diep in het najaar lange avonden op uw terras door te brengen.


Met onze verandasystemen vormt u tevens een uitstekende basis om, stap voor stap, tot een complete serre te komen. Van Lipzig BV in Venray en Venlo is een bedrijf gespecialiseerd in het produceren en monteren van kunststof en aluminium constructies. Alles op het gebied van kozijnen, serres, zonwering en alles wat daarbij komt kijken kunnen we leveren. Doordat alle producten zelf geproduceerd worden zijn de mogelijkheden onbegrensd. Een mooie veranda geeft uw huis in Venray zowel op het gebied van woongenot als op financieel gebied een toegevoegde waarde.


Het laten aanbouwen van een veranda is dan ook altijd een goed idee. Maar u wilt natuurlijk wel eerst meer weten over het hoe en wat van een veranda laten plaatsen.

Daarover kunnen we u hier meer. Bij ons kunt u altijd even een kijkje nemen in één van onze showrooms. Hier kunt u voluit inspiratie op doen of vragen stellen aan ons team.


De timmermannen van Superofferte draaien er hun hand niet voor om. Dankzij de veranda ’s en overkappingen van MG Houtbouw kunt u weken langer per jaar van het buitenleven genieten. Onze houten bijgebouwen houden u niet alleen droog tijdens een zomerse regenbui, maar ook voor de wat koelere najaarsavonden. Met deze extra open kamer voor uw huis kunt in u elk jaargetij buiten besteden. Wil je een plek in je tuin creëren waar je lekker kunt zitten?


Wij maken diverse terrasoverkappingen op maat. Ook een houten veranda of overkapping met berging is mogelijk. Op onze website tref je verschillende voorbeelden aan van Douglas houten overkappingen. Wij verzorgen de complete realisatie, van grondwerk tot dakbedekking.


Regelmatig schoonmaken van deze materialen is erg belangrijk zodat uw veranda er ook mooi uit blijft zien. Met name het dakoppervlak is lastig schoon te maken en bovendien ook gevaarlijk. Welkom op de site van Venray Hout. Op deze site vind u allerlei informatie over ons bedrijf en over onze producten.


De medewerkers van Venray Hout wensen u veel plezier op deze site. ONZE OPENINGSTIJDEN : WEGENS ENORME DRUKTE KUNNEN WIJ HELAAS GEEN LOSSE VERKOOP AANBIEDEN. VOOR INFORMATIE BETREFFENDE TUINHUIZEN, SCHUTTINGEN, KOZIJNEN ETC. Een overkapping is ideaal als u een terras heeft en hiervan ook gebruikt wilt maken als het een keer minder goed weer is. Zo zorgt u dus voor extra wooncomfort.


Naast het brede assortiment veranda ’s en tuinkamers, heeft Verasol ook een uitgebreid aanbod opties en accessoires, zoals glasschuifwanden, aluminium kozijnen en schuifpuien, zonwering, zonnedoeken, verlichting en verwarming om uw veranda of tuinkamer naar wens in te richten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.