maandag 14 maart 2016

Spinnennest weghalen

Een ietwat diervriendelijke oplossing is het opvangen van de spinnen en het spinnennest in een potje. Zodra dat in een potje zit, verplaats je het naar buiten. Mocht het gaan om een hardnekkig spinnennest , schakel dan een professionele bestrijder in.


Dan worden de spinnen bestreden met effectieve bestrijdingsmiddelen tegen spinnen. Schoonmaken is vaak niet het meest duurzame klusje in huis. Met de schoonmaaktips van vroeger kun je een spinnenweb verwijderen, want oma weet raad! Heb vanmorgen maarliefst spinnetjes weggehaald …. Ik heb een spinnennest (zwarte) op mijn kamer ergens tussen de kieren, weet. Diervriendelijk: plastic handschoenen aan en het voorzichtig weghalen in een.


Als je last hebt van spinnen in je huis, dan heb je waarschijnlijk last van een heel klein percentage van alle spinnen die in je huis leven. Een spinnennest laten bestrijden door een professional brengt de nodige voordelen met zich mee. Zo weet jij dat het aantal spinnen na bestrijding fors afneemt. En de spinnenoverlast beperkt zal worden.


Doordat een professional beschikt over de juiste apparaten en bestrijdingsmiddelen, kan hij een spinnennest in de kern bestrijden. Net hingen er ook in mijn lamp boven de eettafel…en zo is het al de hele week! En nu zijn ze klein en vind ik het niet eng…maar straks zijn ze groot! Ik heb laatst in mijn huis een ontdekking gedaan.


Achter het rolgordijn in mijn slaapkamer zit een grijs pluizen dotje, een spinnennest. Niet echt de ideale plek om spinnen te broeden. Voordat ze uitkomen hoop ik daarom al van het dotje af te zijn. Heeft iemand een product wat ze aanraden?


Hoog gras en onkruid weghalen. Spinnen houden van hoog gras, onkruid en struiken. Struiken hoeven niet weg maar zet ze niet te dicht bij het huis neer. Spinnenwebben verwijderen en geen buitenlampen gebruiken. Wanneer spinnenwebben en gele eizakjes worden ontdekt verwijder deze dan direct.


Buitenverlichting trekken vliegjes aan, dus ook spinnen. Soms moet je een spinnennest verwijderen. Toegevoegd na minuten: Ik zie het nest niet zitten en ik kan er ook niet bij met mijn handen etc omdat hij tussen de kieren zit. Heb je een spinnenplaag in huis?


Zorg er ten eerste voor dat je consequent spinnenwebben in huis weghaalt. Op die manier ontmoedig je spinnen om nog in je huis te blijven. Als je toch last van spinnen krijgt, zorg dan snel voor een effectieve bestrijding. Je kan spinnen proberen te vangen en vervolgens weggooien. U kunt in de winkel vergif kopen voor spinnen, maar de kans is klein dat u hiermee alle spinnen verwijdert.


Je trekt voortdurend spinrag uit je haren en je kleding en voor iedere spin die je met veel angst weghaalt , zie je er tien retour komen. Maak het jezelf makkelijk en ga voor professionele spinnenbestrijding! Wij helpen u de spinnen bestrijden en geven preventief advies. De spinnen verbergen zich in donkere, kleine en rustige plekjes waar wij hen niet kunnen. Onze professionals maken gebruik van effectieve bestrijdingsmethoden die.


Bijvoorbeeld met een stofzuiger of insecticidespray waarmee je de dieren doodt. Als je echt met je handen in het haar zit vanwege een spinnennest bijvoorbeel dan kan je altijd nog een professional inschakelen om van de spinnen af te komen. Dag Ine, In ons land leven zeer veel verschillende soorten spinnen en die hebben allemaal een verschillende manier van leven.


Veel spinnen leggen hun eitjes. DBC al helemaal in de weer met een plumeau en een haarnetje op. Bij een spinnengevecht kan een van de spinnen door de ander worden gedood maar kan ook vluchten of soms worden weggehaald. De vechtspinnen kunnen worden bewaard in een luciferdoosje met gekrulde grasstengels die kleine kamertjes vormen.


De spinnen zitten vlak bij elkaar maar kunnen de andere exemplaren niet aanvallen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.