dinsdag 15 maart 2016

Katten in de tuin weghouden

De beste prijzen katten in de tuin weghouden. Katten weglokken uit je tuin. Als je een grote tuin hebt, en stiekem katten ook wel leuk vindt, kan je er ook voor kiezen om een stuk(je) van je tuin juist extreem kat-vriendelijk te maken.


Planten als kattenkruid (Nepeta) of kattengras zijn onweerstaanbaar. Met wat geluk beperkten de katten zich tot dat stukje tuin. Hoe verjaag je katten uit je tuin ? Bodembedekkers maken de tuin voor katten dus een stuk onaantrekkelijker. En in de straat zijn nog minstens tien andere poezen. Ik vind katten prachtige en leuke beesten, maar ik heb ook een (groente) tuin waar ik ze liever niet in heb.


Maar wat is de beste manier om katten op een katvriendelijke manier uit de tuin te houden? Ik testte er een paar uit. Hier mijn bevindingen, ervaringen en tips. Als je een bloeiende tuin hebt en je katten en ander ongedierte wilt weghouden bij je groenten en planten, dan kun je hindernissen maken waardoor het moeilijk wordt voor welk dier dan ook om naar binnen te kruipen. Bescherm de dingen waarvan je niet wilt dat katten er aankomen.


Dit kan problemen voor je tuin opleveren en planten doden die je misschien probeert te kweken. Door je bloem- en plantenbedden te beschermen kun je katten uit je tuin weghouden en je planten redden. Stukjes ‘braakliggend’ terrein of vlakken onbedekte zwarte aarde oefenen een enorme aantrekkingskracht uit op katten. Dat zijn dus de gebieden die je als eerste aan moet pakken.


Het is het beste om je tuin volledig te bedekken. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een terras, gras of perkjes met bodembedekkers. Met een verjager kunt u ervoor zorgen dat de kat meteen de tuin verlaat als deze erin komt. Na verloop van tijd gaat de kat uw tuin vermijden. Wij verkopen verjagers die op verschillende manieren werken zoals onhoorbare ultrasone geluiden, echte geluiden, water en flitslichten.


Ervaar het verschil met NuBuiten! Jij als eigenaar kan bijdragen aan de veiligheid van je kat. Met deze tips en tricks over tuinbeveiliging voor katten kunnen jij en je kleine vriend samen genieten van al het moois wat de tuin te bieden heeft! Je houdt van katten en ook van je tuin.


Alleen gebruikt de eerste soms het tweede als een kattenbak. En dat is nu net de reden waarom je de katten uit (sommige delen van) de tuin wilt weghouden. Als de kat de stekels van de rozentakken gevoeld heeft komt ie beslist niet meer terug in je tuin. De ideale manier om katten te verjagen dus. Bleekmiddel en katten verjagen.


In tegenstelling tot wat veel mensen denken is dat je katten kunt verjagen met. Dit heeft er alles mee te maken. Je kan katten weren uit je tuin en dan zou je bij de bron moeten beginnen. Als het duurder wordt om een kat te hebben door kattenbelasting etc. We hebben tal van middelen voor het verjagen of weghouden van katten , konijnen, honden, vogels of marters uit je tuin , terras of veld.


Elk dier heeft een afkeur voor bepaalde geuren, kleuren, enz. Zo kan je gebruik maken van peper (spray) om katten en honden weg te houden uit je tuin. Info over kat in de tuin weghouden.


Resultaten van zoekmachines! Voorkom overlast door katten , met onze kattenverjagers effectief, betaalbaar en direct resultaat. Tip van Lodewijk: ZO BLIJVEN KATTEN WEG UIT JE TUIN Onze tuinman krijgt vaak vragen over het weghouden van katten in de tuin. Daarom hier enkele simpele. Kunnen geuren van bepaalde producten de katten weghouden uit de tuin ? Zeker, katten hebben een goede neus, een betere dan die van mensen.


En als ze een geur ruiken, kunnen ze die ook heel goed onthouden. Ze hebben een bepaald hormoon dat ervoor zorgt dat ze herinneren of ze iets fijn of niet fijn vinden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.