maandag 14 maart 2016

Hoes weber spirit

De mooiste merken en producten vind je bij de Bijenkorf. Specialistisch advies nodig? WEERSINVLOEDEN SPELEN GEEN ROL Hoezen. Weber Hoes Spirit tot goedkoper.


Zorg er altijd voor dat uw barbecue beschermd is, of u nu thuis of onderweg bent.

Onze duurzame hoezen en draagtassen beschermen uw barbecue overal tegen weersinvloeden: in uw tuin, op uw terras of over uw schouder. Een luxe gasbuitenkeuken vraagt om een optimale bescherming. Uw buitenkeuken blijft er zomer na zomer uitzien als nieuw, dankzij het honderd procent all-weather materiaal van de hoes dat bestand is tegen alle weersinvloeden.


Hij is gemaakt van een zwart, dik vinyl. Jij kan je barbecue zonder problemen buiten laten staan, want deze luxe afdekhoes beschermt jouw barbecue tegen alle weersomstandigheden. All-weather materiaal is geschikt tegen alle weersinvloeden. Zo heeft u een goedkoop alternatief voor de orginele weber de luxe hoes die vrijwel identiek is zelfs met opbergzak.


Dankzij het klittenband aan beide zijkanten blijft de hoes op zijn plek zitten.

Onze luxe hoezen voor gasbuitenkeukens van uitstekende kwaliteit passen goed en zijn gemaakt van hoogwaardig vinyl met op maat. De barbecue met hoes kan gemakkelijk buiten blijven staan. De hoes is namelijk UV-resistent, waterproof en ademend. Daarnaast is de hoes licht en heeft het diverse. Deze bbq hoezen beschermen uw bbq het hele jaar door tegen schade door regen, zon en opspattend water.


Welkom bij de Spirit ICT winkel. Zowel grote als kleine bbq afdek hoezen. Dan worden de bbq hoezen thuis afgeleverd. Premium hoes spirit 200-serie en 300-serie nu slechts € 7- luxe beschermhoes voor gasbarbecues.


De hoes beschermt tegen regen, vuil en zonnestralen en andere weersomstandigheden. Het 1 polyester materiaal is geschikt tegen alle weersinvloeden. Gebruik de barbecue hoes als u de barbecue niet gebruikt. Op deze manier zorg u voor een optimale levensduur van de barbecue. Een barbecue is niet goedkoop dus het is belangrijk om hem in ere te kopen.


Het is Sale bij de Bijenkorf! De hoes heeft een afmeting van 13x 6x 10cm.

Kies dan voor deze Luxe hoes. Heb je geen plek in je schuur of garage voor je barbecue? Bescherm je barbecue dan tegen weer en wind met een passende beschermhoes.


Wij hebben beschermhoezen voor verschillende typen barbecues, maar ook universele hoezen. Kijk bij de universele hoes goed of hij past om jouw barbecue! Daarvoor kijk je op Kieskeurig.


Euro Profiteer en ga direct. Luxe beschermhoes voor de spirit 2gasbarbecues. Waarom zou je het je barbecue dan wel aandoen?


Zeker wanneer je hem stevig inpakt met de geavanceerde bevestigingsmogelijkheden. Het materiaal maakt de hoes licht van gewicht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.