dinsdag 22 maart 2016

Overkapping ontwerpen

Dankzij onze 3D tekeningen gaat u direct uw droom overkapping zien! Gratis een offerte ontvangen of samen nadenken wat mogelijk is? Wilt u meer weten over ons? Zoekt u meer informatie over ons?


Overkapping ontwerpen

Benieuwd wat wij al gemaakt hebben? Opzoek naar onze werkwijze? Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Ontdek de profielsystemen, overkappingen , gevelpanelen en kunststofplaten. Zelf uw tuinhuis ontwerpen – 3D configurator.


Dit biedt een groot voordeel: u kunt uw tuinhuis of overkapping helemaal naar uw persoonlijke wensen ontwerpen. U kunt uw eigen wensen en behoeften erin verwerken. U kunt ervoor kiezen om de overkapping aan een kant dicht te maken. D-configurator Ontwerp uw eigen overkapping met onze 3D-configurator.


Voorbeeld zelf overkapping maken van lariks douglas hout. Staanders We adviseren bij een overkapping van bij meter voor stuks verticale palen (ook wel staanders genoemd) te kiezen. Onder een overkapping , kan je altijd gezellig buiten zitten en genieten van gezelschap en rust. Door zelf een overkapping te maken, kan je uiteindelijk een meerwaarde aan jouw huis geven. Je creëert extra leefruimte, waar je eigenlijk het hele jaar door kan loungen in jouw tuin.


Je zit er droog en kan toch genieten van een verkoelende wind. Hoe monteer ik een houten overkapping ? Wil je zelf een overkapping maken? En heb je gekozen voor een op maat gemaakte overkapping , standaard model of zelf ontworpen overkapping ? Dan ontvang je altijd een overzichtelijk bouwpakket, inclusief genummerde onderdelen. Het monteren wordt hierdoor erg eenvoudig voor personen met weinig bouwkundig inzicht. Wij bieden allerlei onderdelen aan voor een zelfbouw aluminium overkapping met polycarbonaat platen.


Ga naar complete liggersets of losse overkapping onderdelen. Met ons 3D programma kunt u zelf uw maatwerk terrasoverkapping ontwerpen en de prijs berekenen. Onze maatwerk terrasoverkappingen kunnen tot ca. Om het uw zo makkelijk mogelijk te maken, hebben we het samenstellen van uw tuinhuis opgedeeld in eenvoudige stappen. In de zomer krijgen zes ontwerpteams de opdracht om, onder leiding van de intendant, de overkapping concreet uit te werken.


Houten overkappingen hangt af van het houtsoort. Aannemers die de overkapping maken gebruiken geimpregneerd hout. Er zijn in Nederland veel bedrijven die overkappingen verkopen en ook monteren.


Ook zijn er tegenwoordig overkappingen te koop als zelfbouwpakket. Bekijk meer ideeën over Pergola plannen, Tuin pergola en Buiten pergola. Overkappingen van glas, polycarbonaat en staal komen niet zo veel voor. Optie zelf overkapping maken en ontwerpen. Zelf een overkapping maken heeft een aantal voordelen.


Wanneer je voor deze optie kiest zijn er een een aantal dingen waarmee je rekening moet houden. Als je dit zelf een veranda wilt bouwen, heb je de volgende basisgereedschappen nodig: Een goede boormachine met een mix van verschillende hout- en. Aan de hand van uw wensen- en eisenpakket wordt een uitgebreid 3D design ontwerp gemaakt en komen we in samenspraak met u tot uw eigen unieke overkapping van zeildoek.


Overkapping ontwerpen

Vaak heb je de keuze uit opties wat betreft het materiaal, het model en de afmetingen. Het nadeel van prefab is dat je dus wel afhankelijk bent van wat de vooraf samengestelde ontwerpen. Het is daarom niet meer dan logisch dat hiervoor de beste kwaliteit materialen gebruikt worden. Daarom worden al onze overkappingen op maat voorzien van duurzaam hout en hoogwaardige bevestigings materialen. Geldersche Houtbouw is een specialist in het realiseren van houten bijgebouwen.


Door onze ruime ervaring kunt u bij ons uitstekend terecht voor een houten overkapping. Daarbij weten we wat hard werken is. Ons jonge en enthousiaste team tovert ieder ontwerp om tot een unieke en stijlvolle. Wij zijn de specialist in maatwerk tuinhuizen, garages en priëlen geheel onderhoudsvrij van uitmuntende kwaliteit. Van een tuinhuis wil je natuurlijk zolang.


Overkapping ontwerpen

Stel uw tuinhuis, blokhut of veranda helemaal naar eigen wens samen met de Lugarde 3D-Configurator en bekijk het resultaat vanuit alle hoeken!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.