woensdag 30 maart 2016

Veranda assen

Dankzij onze 3D tekeningen gaat u direct uw droom verandazien! Gratis een offerte ontvangen of samen nadenken wat mogelijk is? Vind en boek nu uw droomaccomodatie bij TUIvillas!


Klanten geven ons gemiddeld een 8. Heb ik in Assen een vergunning nodig?

In Assen betekent dit, dat een veranda – mits deze voldoet aan enkele regels – zonder omgevingsvergunning gebouwd mag worden. Dankzij een veranda zit je gedurende het hele jaar droog in je tuin. Hierdoor verhoogt de waarde van je huis. Gunstig als jij je woning in Assen ooit weer wilt verkopen. Een mooie veranda geeft uw huis in Assen zowel op het gebied van woongenot als op financieel gebied een toegevoegde waarde.


Het laten aanbouwen van een veranda is dan ook altijd een goed idee. Maar u wilt natuurlijk wel eerst meer weten over het hoe en wat van een veranda laten plaatsen.

Daarover kunnen we u hier meer informatie. Vul onderstaand formulier in voor een afspraak met het veranda -team! Dit heeft een aantal grote voordelen. Een veranda is aanbouw aan uw huis waarmee een overdekt terras wordt gecreƫerd. Een ouderwets zonnescherm werkt alleen tegen de zon en moet opgerold worden als het gaat.


Elke terrasoverkapping of veranda wordt standaard geleverd met mm. U kunt kiezen voor blanke dakpanelen of voor Opaal-wit tot zonweren zoals b. Zo kunt kunt u zomers volledig in de schaduw zitten onder uw terrasoverkapping in Assen. Doordat de zonwering aan de binnenzijde van het glazen dak geplaatst is, komt het niet in aanraking met zure regen, wind en vuil. Voor uitgebreide informatie over de mogelijkheden in uw situatie kunt u ons e-mailen of bellen. Verken Assens vanuit een vakantiehuis.


Nu eenvoudig online boeken! Profiteer vandaag nog van de geweldige aanbiedingen. Met een veranda kunt u droog zitten en wanneer de zon schijnt in de nog frisse voorjaars- of late najaarsdagen.


Verandaverlichting op beslist.

Houten veranda type Assen is op maat te verkrijgen zoals u het wenst. Alles uit eigen fabriek tegen de scherpste prijzen. Ons assortiment bestaat uit niet-zelfdragende profielen voor op een houten constructie enerzijds, en zelfdragende aluminium profielen? Ook in Assen kun je kiezen voor een veranda in plaats van een serre. Als je budget wat kleiner is is het verstandiger te kiezen voor een veranda.


Dit is een stuk minder duur en zal je toch comfortabele extra ruimte geven. Nadeel is wel dat dit je niet extra ruimte binnen geeft. Vind een Verasol Showroom bij jou in de buurt! Vul jouw plaats of postcode in en zie waar de dichtstbijzijnde Verasol Showroom zich bevindt. Vooral niet als u deze koopt bij Fonteyn Outdoor Living Mall.


De veranda ’s van Fonteyn zijn beschikbaar in diverse prijsklassen, waardoor iedereen kan genieten van een prachtige veranda. Met een afdekking in uw tuin kunt u de warme zomeravonden verlengen. Wij zijn betaalbaar en regelen alles van tekening tot bouw. Houtbouw is een comfortabele en praktische oplossing.


Grootste assortiment veranda's en overkappingen in Nederland! Zonwering en Rolluiken te koop bij onze specialist te Assen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.