woensdag 6 april 2016

Acacia robinia speeltoestellen

Ergens anders goedkoper bel ons. De goedkoopste last minutes. Boeken met laagste prijs garantie! Bespaar tot wel via kiesproduct. Professionele speeltoestellen.

Een van de leveranciers op het gebied van duurzame houten speeltoestellen t. Van Biezen Hout is de leverancier van acaciahout. De stammen zorgen er voor dat de schommel er heel natuurlijk uitziet. Robinia palen en acacia balken ruim op voorraad.


De schommel is uitgevoerd in mooie kwaliteit robinia palen, spintvrij en geschuurd. Bij het ontwerpen van speeltoestellen speelt duurzaamheid een belangrijke rol. Dankzij onze vele verschillende leverancier.

Europa verbouwd wordt voor het bouwen van houten speeltoestellen. Als een boom gekapt wordt om een speeltoestel van te bouwen dan wordt er altijd weer een nieuwe boom geplant. Mocht u een bezoek aan onze firma willen brengen dan maken wij graag met u vooraf een afspraak. Rondhout kan vervaardigd zijn van lariks-, douglas- of eikenhout.


Door de grillige vorm van het hout hebben de toestellen een natuurlijk en speels. De duurzame houten Robina balanceren en klimmen speeltoestellen zijn vervaardigd uit kwalitatief uitstekend hout. Het is niet voor niets dat Robina tot de duurzaamheidsklasse behoort.


Speelbomen zijn compleet geschuurd en geschikt als speeltoestel , i. Nadat de bomen geplaatst zijn worden deze apart gecertificeerd. Ons bedrijf is al meer dan jaar actief in het maken van speellandschappen in de openbare ruimte. Dit komt doordat wij vele verschillende leveranciers hebben waardoor wij.


Deze palen zien er strakker uit dan een geschilde robinia paal maar behouden toch hun natuurlijke uitstraling. Een voordeel is dat deze palen splintervrij zijn wat voor speeltoestellen wenselijk is. De van oorsprong Noord Amerikaanse boomsoort kenmerkt zich door een zeer grillige manier van groeien.


Een robinia speeltoestel heeft een natuurlijke uitstraling die goed in de moderne stedelijke omgeving te plaatsen is. In ons standaard assortiment zit dan ook een ruime keus aan toestellen met verschillende speelaspecten.

Acacia komt van het Griekse akis: doorn. Men spreekt dan ook over witte acacia of valse. Zoek je een Speeltoestellen? Deze speeltoestellen worden dan professionele schommels of duikelrekken genoemd. Alle Eco-play speeltoestellen worden gemaakt van een combinatie van Lariks en Robinia.


Lariks, een van de meest bekende duurzame houtsoorten behoeft weinig introductie. De vormgeving van deze loofboom is bepalend bij de toestellen doordat het hout een natuurlijke kromming kent die aantrekkelijk is voor spelende kinderen. De toestellen worden dan ook stuk voor stuk met de hand vervaardigd.


Omdat het hout afkomstig is van de de pseudo- acacia boom worden beide namen in de volksmond gebruikt, waarbij wij vooral de naam robinia gebruiken. De robinia boom is zeer grillig van vorm. En juist die natuurlijke vorm maakt het ook zo bijzonder.


Dit hout is spintvrij en geschuurd. Verkrijgbaar in verschillende diameters en lengtes. Vandaar ook de soortsaanduiding pseudoacacia.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.