maandag 25 april 2016

Speeltent tuin

Hier vind je de mooiste Speeltenten online. Bekijk snel het grootste assortiment. Shop direct online op beslist. Mooie producten met aantrekkelijke prijzen en gratis verzending! Bestel Speeltent bij fonQ.


Kies uit producten vanaf € 195.

De speeltent kent veel verschillende uitvoeringen. Kies bijvoorbeeld voor een stoere tipi en voel je een echte indiaan. Of tover de tafel om in een fantasiewereld met een tafelspeeltent. Er zijn ook fantastische speeltenten voor echte prinsesjes, gevaarlijke piraatjes, leuke kabouters en bijvoorbeeld je favoriete filmkarakters.


Een speeltent biedt kinderen een eigen ruimte, passend voor kinderen. Het enige wat u nodig heeft is een beetje fantasie. Ieder kind wil zijn eigen speeltent ! Een besloten plekje om zelf te spelen en even een eigen wereldje te creëren.


Lekker spelen in de tuin of in huis.

Speeltenten , speelhuisjes, speeltunnels, tafeltenten, tenten en nog veel meer vind je in deze categorie. Free and Easy speeltent Voor urenlang speelplezier, deze leuke, originele tent van een dierenkliniek. Ideaal voor spelletjes, bedtijdverhaaltjes, spelen met vriendjes en vriendinnetjes of om gewoon lekker hun kinderlijke fantasie te gebruiken! Of is het juist zulk lekker weer dat je fijn in de tuin kan spelen?


Speeltenten zijn tegenwoordig zoveel meer dan de tenten die wij kennen van het kamperen. De Wigwam speeltent is een fantastische schuilplaats voor jouw kind en kan zowel binnen als buiten gebruikt worden. De wigwam van katoen canvas, is waterdicht, zeer sterk en duurzaam gemaakt en dus perfect geschikt voor de ruige buitenspelletjes waar kinderen zo van houden.


Vorige week heb ik je laten zien hoe je heel eenvoudig een houten kledingrek maakt. Het mooie van deze DIY is, dat je er nog veel meer kanten mee op kunt. Zo tover je hem in een handomdraai om in een stoere speeltent.


Er zijn diverse soorten tenten beschikbaar, zoals je kunt zien in ons assortiment. Het voordeel van een Disney Planes pop-up speeltent is dat hij in enkele seconden op te zetten is. Er zit een handige draagtas bij waarin je hem kunt opbergen. Deze speeltent is dus goed mee te nemen naar het strand of een speelweide.


Kindertenten en bedhemels van hoge kwaliteit. Met onze vrolijke en kleurrijke hemels creëer je voor je kind een veilig en speels gevoel in de kamer. Ga op ontdekking uit in de tuin en de natuur daaromheen.


Dat doe je met het tuinspeelgoed in de subcategorie Ontdekken.

Welk kind houdt niet van dit type tuinspeelgoed! Ervaar het verschil met NuBuiten! Nu sterk in prijs verlaagd! In de woonkamer, de tuin of op het terras: deze speeltent kun je overal neerzetten.


Zo heeft jouw kleine een eigen huis met tuin , goed voor uren speelplezier. Speeltoestel, Speelhuis of Speeltent kopen? Voel je een echte indiaan in deze tipi speeltent van Xenos. Deze toffe wigwam is gemakkelijk zelf in elkaar te zetten met de bijgeleverde stokken en polyester doek. De meest populaire speeltenten die er voor jong en oud leuk uitzien zijn de wigwam of tipi speeltenten.


Deze komen in neutrale kleuren en geven een gezellige uitstraling aan de kamer. Vaak zijn deze ook gemaakt van zachtere materialen dan andere speeltenten. Verschillende betaalmethoden beschikbaar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.