vrijdag 22 april 2016

Schuurplekken

Je krijgt schuurplekken en een droge huid wanneer je huid steeds tegen huid of andere materialen wrijft, zoals je kleding. Katoen houdt vocht vast waardoor de kans op schuurplekken vergroot. Schuurplekken in de lies is een vervelende klacht, vooral bij hardlopen of fietsen. Kies voor kleding zonder rare randjes en knip de labels er uit.


Een strakke en langere tight kan je helpen om schuurplekken op je bovenbenen te voorkomen.

Kanten ondergoed is prachtig, maar vergroot de kans op schuurplekken. Om schuurplekken te voorkomen is het raadzaam om een zo goed mogelijk passende graaskorf te vinden en deze zo nodig extra te polsteren (van zachte padding voorzien) om de kans op het ontstaan van schuurplekken tot een minimum te beperken. Fietsen is een fantastische sport, maar soms schuurt er iets. De oorzaak: irritante wrijving.


Hoe ontstaat huidirritatie? Tijdens een trainingsrondje had ik na een paar minuten namelijk gewoon weer om kunnen keren, waren mijn benen nog heel geweest, en had ik het broekje in de kast laten liggen. Het duurt tenslotte best een tijdje voor schuurplekken genezen en je weer pijnvrij kunt lopen.

Overigens ontstaan schuurplekken ook door hele andere oorzaken. Nieuwe kleding, de verkeerde stof, een te droge huid of zelfs de verkeerde looptechniek. En dus kun je er gelukkig bijna altijd wat aan doen om schuurplekken te voorkomen.


Op de één of andere manier ontstaat er wrijving en hierdoor brand- oftewel schuurplekken. Onder het fietsen heb ik daar geen last van, maar deze plekken zijn er inmiddels wel de oorzaak van, dat ik steeds enkele dagen moet rusten, zodat ze weer enigszins dicht kunnen gaan. Hoe voorkom je schuurplekken ? Je lichaam heeft een paar gevoelige plekken waar tijdens het lopen door wrijving wondjes kunnen ontstaan. Deze wandel schuurplekken verschijnen over je hele lijf: onder de oksels en bij de liesstreek. Super irritant, maar vooral: wat kun je doen om schuurplekken tijdens het wandelen te voorkomen?


Ik gebruik organic aloe vera gel. Met zijn indrukwekkende prestatie heeft Maarten meer dan vijf miljoen opgehaald. Natuurlijk begint je outfit bij de juiste kleding.


Een goede sport-BH schuurt minder dan een slechte en een fietsbroek met de juiste zeem is zo gemaakt dat het wondjes zoveel mogelijk voorkomt. Toch kan je ook met het beste materiaal plekjes krijgen. Help, hoe voorkom ik schuurplekken ? En niet één keer, maar wel vaker.

De eerste keer was met de halve marathon in Amsterdam héél wat jaartjes geleden (toen blogte ik nog niet eens). Exclusief verkrijgbaar via smoovall. Ik dacht altij ik moet nog meer afvallen, dan is dat probleem ook verholpen…maar nee.


Ooooh wat schuren mijn benen tegen elkaar, zelfs nu ik geen overgewicht meer heb #128577; Zo fijn deze tips en zeker die zalfjes, ik ga dat zeker proberen. Ontdek de officiële webshop van Smoovall. De oplossing ter voorkoming van schuurplekken en huidirritatie door bewegen.


Ondanks schuurplekken is Maarten van der Weijden op weg naar zijn laatste stempels Maarten van der Weijden kroop rond 23. Veel hardloopsters hebben last schuurplekken , niet fijn op de gevoeligste plek van je lichaam! De huid wordt rood en ruw en gaat kapot en doet flink pijn.


Je kunt er ook pijnklachten bij het plassen door krijgen. Smeren met vaseline, of uierzalf brengt verlichting. De BTTLNS Anti blaren- schuurplekken stick 60g Epione 1. Deze 1 natuurlijke formule is onzichtbaar, watervast, droog, niet vet en zeer eenvoudig aan te brengen. Maak een einde aan die vervelende schuurplekken , bestel Smoovall.


Naar bestellen Op werkdagen voor 23. In het weeken alle bestellingen voor zondag 18. Fietsers kunnen flink last hebben van zadelpijn, drukpijn, schuurplekken of schaafwonden. Pijn en irritaties kunnen veroorzaakt worden door een verkeerde fietshouding, slechte zeem of een verkeerd zadel. Schaafwonden ontstaan bij een valpartij of hard contact met bijvoorbeeld een boom of paal.


Schurende dijen of bovenbenen. Het weerhoudt veel vrouwen om een jurk of rok aan te trekken. Terwijl er zoveel tegen te doen is! Hier alle tips op een rij.


Meestalhe bben we geen schuurplekken , een enkele keer weten we soms niet hoe snel we de bus talkpoeder moeten pakken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.