vrijdag 22 april 2016

Mantelzorgwoning in tuin

Met meerdere generaties onder één dak wonen? Kies dan voor een dubbele bewoning. SelektHuis kan elk basismodel aanpassen op jouw woonwensen en behoeftes. Vind mantelzorg woning het nu op Kensaq.


Ervaar het verschil met NuBuiten! Omdat de mantelzorgwoning in de tuin vanaf nu zo goed als vergunningsvrij is, heb je opties: een nieuwe zorgwoning achter in de tuin of de garage verbouwen.

We zetten de opties naast elkaar met de kosten en beide voor- en nadelen. Met een mantelzorgwoning van Huis in de Tuin beschikt u over een luxe woning in uw eigen tuin , die voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen en uitgerust is met een veiligheidsvoorzieningen, waaronder rookmelders. Een mantelzorgwoning is een aangepaste woning die, rekening houdend met de wettelijke eisen, in uw tuin geplaatst wordt. De mantelzorgwoning , gebouwd met duurzaam, onderhoudsvriendelijk materiaal, kan snel geplaatst worden.


Want niets is fijner dan wonen op een plek die u kent. Maatwerk mantelzorgwoning in tuin. Als u kiest voor een mantelzorgwoning in uw tuin van Chaletbouw Wernsen dan kunnen wij deze geheel op maat voor u maken.


Daarbij is geen wens ons te gek.

Alles wat u in een woning kunt plaatsen, kunnen wij ook in het zorgchalet op maat plaatsen. Mantelzorgwoning in de tuin. Arie van der Wijst: “Elke klant heeft zijn eigen wensen. Maar ook voor een mevrouw die de mantelzorgwoning in de tuin van haar dochter nu huurt van de woningbouwcorporatie. Voor een mevrouw met dementie die bij haar zoon wilde wonen.


Zie ook de actuele Inventarisatie mantelzorgwoningen d. Aanbouw, vrijstaande woning of omgebouwde schuur. U kunt een mantelzorgwoning in uw tuin laten plaatsen. Ook kunt u een aanbouw aan uw huis laten bouwen. Een derde mogelijkheid is om een garage of ander bestaand bouwwerk om te bouwen tot mantelzorgwoning. Geen vergunning, wel regels.


Dat u geen vergunning nodig heeft, wil niet zeggen dat er geen regels gelden bij de bouw van een mantelzorgwoning. De zorgverlener van een mantelzorgontvanger is meestal het kin een familielid of een goede vriend. Voor de zorgbehoevende is het belangrijk dat de mantelzorgwoning ook als thuis voelt.


De intensieve zorg voor een naaste is van grote invloed op uw dagindeling en tijdsbesteding. Ik woon in Zwolle in een hoekhuis,met gelukkig een ruime tuin ,nu wil ik naast mijn woning een mantelzorgwoning laten bouwen,de firma die deze mantelzorgwoningen bouwt gaf aan dat we dan meter van de erfgrens af moesten blijven en meter van de voorgevel af en niet boven de van de tuin uit mogen komen. Zoekt u een houten mantelzorgwoning ? Of terwijl een luxe blokhut in de vorm van een zorgwoning?

Deze prefab houten huizen kunt u zelf inelkaar bouwen, alles is reeds op maat gezaagd en gekeept. Wij hebben diverse houten mantelzorgwoningen. Kies uit diverse ruime zorgwoningen voor plaatsing in de tuin of andere. Overweegt u om als oudere in een mantelzorgwoning te gaan wonen?


Dan is een mantelzorgwoning bouwen in de tuin een goede optie en mooie oplossing. Ouder worden doet u op deze manier in uw eigen leefomgeving, wat wel zo vertrouwd is. Een chalet als mantelzorgwoning in de tuin. Ideaal voor ouderen en minder valide mensen die zelfstandig willen wonen en regelmatig hulp nodig hebben. We zitten in de tuin en kijken uit op de mantelzorgwoning.


Een keurig, vierkant huis met een oppervlak van zo’n vierkante meter. Compleet met badkamer, slaapkamer, woonkamer, keuken en terras. Wanneer gewenst kunnen er handige domotica-oplossingen worden geïnstalleerd. De Starline Tiny House mantelzorgwoning heeft hetzelfde wooncomfort als een reguliere woning. De isolatie- en ventilatienorm van onze Tiny House is zelfs veelal hoger dan van de meeste reguliere woningen.


Wij bouwen standaard of luxueuze Tiny Houses mantelzorgwoningen vanaf 30mtot circa 100mop maat gemaakt in onze Nederlandse fabriek te Reek.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.