donderdag 14 april 2016

Kakkerlakken bestrijdingsmiddelen

Het beste is daarom om een professionele kakkerlakkenbestrijder in te schakelen. U bent hier waarschijnlijk terecht gekomen om dat u last heeft van kakkerlakken en op zoek bent naar kakkerlakken bestrijdingsmiddelen. Kakkerlakken bestrijdingsmiddelen – Werkt het of onzin? Het is goed dat u gelijk actie onderneemt om kakkerlakken te bestrijden. Schakel je professionele kakkerlakkenbestrijding in, dan kun je er zeker van zijn dat altijd het laatst geteste en effectief bewezen middel tegen de kakkerlak gebruikt wordt.


De kruipende insecten planten zich snel voort, waardoor een paar kakkerlakken al snel een plaag kunnen worden.

Dan zijn professionele bestrijders nodig die gif inzetten. Voorkomen dat kakkerlakken jouw huis binnendringen is dan ook veruit het beste voor het milieu. Zodra bekend is waar de kakkerlakken zich schuilhouden, is het tijd voor de kakkerlakkenbestrijding. Afgeraden wordt om kakkerlakken zelf proberen te bestrijden. Vaak zijn de voor particulieren verkrijgbare bestrijdingsmiddelen niet effectief genoeg.


Ook hebben kakkerlakken hierin al die jaren een bepaalde resistentie tegen opgebouwd. Er bestaan ook een aantal sprays waar je kakkerlakken mee bestrijdt. In veel gevallen werkt zo’n spray niet effectief genoeg.

Je doodt er wel een aantal kakkerlakken mee, maar je kunt met een kakkerlakkenspray geen hele plaag bestrijden. Je dient namelijk met de spray overal te komen, waar kakkerlakken zitten. De eipakketjes zijn bedekt met een laagje chitine waardoor de meeste bestrijdingsmiddelen geen effect hebben op de eipakketjes. Dus hoe meer bestrijdingsmiddelen je toepast, hoe lastiger het uiteindelijk is om kakkerlakken te bestrijden. Wil je toch proberen kakkerlakken zelf te bestrijden?


Bestrijdingsmiddelen tegen kakkerlakken. Deze kakkerlakkenval vangt snel alle stadia van kakkerlakken. Optimale werking door een speciale lokstof die kakkerlakken aantrekt. Proper en zonder vervelende geurtjes.


Betere vangst door gebruik van de speciale voetmaatjes. Onderaan dit artikel kun je alles lezen over de bestrijding van kakkerlakken in huis… Hoe krijg je kakkerlakken in huis? In principe kunnen kakkerlakken overal voorkomen.


Door massaal en preventief gebruik van bestrijdingsmiddelen treedt namelijk resistentie op. Uit onderzoek is daarnaast gebleken dat kakkerlakken zeer snel resistentie opbouwen. Nachts kunnen kakkerlakken gemakkelijk gedetecteerd worden door met een zaklamp op zoek te gaan. Een tweede optie is het inzetten van chemische bestrijdingsmiddelen tegen kakkerlakken.


In het merendeel van de gevallen wordt er slechts voor deze optie gekozen wanneer lijmvallen niet voldoende efficiƫnt blijken te werken.

De werkzame stof die van toepassing is bij chemische bestrijdingsmiddelen is het zogenaamde ‘permethrin’. Probeer het eens met kakkerlakkengel tegen kakkerlakken. Zowel onkruid als ongedierte dat we liever niet in onze tuin hebben. Vaak grijpen we dan naar chemische bestrijdingsmiddelen die jammer genoeg heel wat nadelige gevolgen hebben voor mens en dier. En omdat ieder stukje natuur waardevol is, is het goed te realiseren dat het ook anders kan!


Strooipoeder ter bestrijding van alle soorten mieren en kakkerlakken voor in en rondom het huis. Mocht je de kakkerlakken willen verdrijven, dan helpt het niet om elektronische bestrijdingsmiddelen te gebruiken. Ze zijn bovendien moeilijk te bestrijden.


Professionele ongediertebestrijders zoals die van ons beschikken daarentegen altijd over producten waarvan ze zeker weten dat het ongedierte er nog geen weerstand tegen heeft opgebouwd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.