vrijdag 29 april 2016

Prikbord steigerhout

Koop direct online in onze shop! Grote prikborden , ronde prikborden en prikborden op maat. Shop nú eenvoudig en snel op beslist. Topkwaliteit prikborden voor de laagste prijzen!


Bespaar tot wel via kiesproduct.

U kunt kiezen uit een aantal standaardmaten, maar we maken de prikborden ook op maat voor u ( prikbord op maat). Het prikbord wordt bekleed met een leuk stofje. U kunt voor het stofje kiezen uit verschillende dessins (zie kopje: `stofjes prikbord `).


Creatief met ons prikbord steigerhout 60×100! Op het prikbord steigerhout , foto’s of tekeningen ophangen. Leuk op de kinderkamer, in de keuken, hal of toilet!


Ieder prikbord is uniek, gemaakt van mooie oude steigerplanken, maar toch strak.

De kleurstellingen van het hout kunnen wisselen. Van een lichte kleur hout tot een echt vergrijsde versie. Een op maat gemaakt prikbord van steigerhout. In de planken is een groef gefreesd.


Hier is een veer (latje) in verlijmd. Zodoende zijn aan de achterkant geen latten nodig. De lijst is verlijmd aan een frame en deze is afneembaar.


Plankendragers van staal inclusief balk of steigerhout Plankendragers van staal 26cm hoog en 21cm diep, er kunnen planken tot 20cm in. We leveren balken van 5cm en steigerhout van 3cm voor erin. De afmeting is inclusief de lijst.


Of een prikbord geheel van steigerhout. Plantenbak Plantenbakken gemaakt van steigerhout , standaard geschuurd en op maat gemaakt. Het steigerhout is naturel en gekleurd leverbaar. Prikbord met lijst van steigerhout.


Het kurk ligt gelijk met de bovenkant van het steigerhout zodat dit een net resultaat geeft.

Dit prikbord wordt op maat voor u gemaakt! Moderne whiteboards en prikborden met een steigerhouten lijst. Ben je op zoek naar een opvallend en modern whiteboar prik- of krijtbord? Onze nieuwe steigerhouten borden zijn gemaakt van stoer, ruw en 1 echt steigerhout.


Onze steigerhouten prikborden met een kurken bordoppervlak zijn gemaakt van stoer, ruw en 1 echt steigerhout. Helemaal van deze tijd dus! De steigerhouten lijst is ca 6cm breed en 3cm dik en oogt lekker robuust. Afkorten is een service die we leveren.


Welke maat u ook zoekt, wij kunnen het voor u maken. Snelle levering en topservice. Bestel Vandaag met Hoge Kortingen! Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Deze blanke onbehandelde grenen lijst kun je natuurlijk ook in je eigen kleur schilderen.


Bekijk hier dit prikbord en laat u inspireren! Met dit sloophouten prikbord heb je echt iets unieks in huis! De stof is tevens naar keuze door u te bepalen.


Memobord van gebruikt Steigerhout , met gezellige tekst, Thuis lekker genieten. Aan het stoere touw hang je hem op, een echte eyecatcher in uw interieur! De grootste keus in borden en accessoires.


Gratis levering de volgende werkdag. DIY: maak zelf een prikbord. Je kunt op verschillende manieren zelf een prikbord maken. Je kunt een prikbord maken om kaarten en tekeningen aan te prikken.


Hieronder lees je tips om zelf een prikbord te maken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.