maandag 25 april 2016

Zwembad cover

Hoge kwaliteit en scherpe prijzen. Specialistisch advies nodig? Intex solar cover heeft twee functies. Bij het winterklaar maken van een zwembad komt meer kijken dan alleen een winterafdekking spannen over het zwembad.


Veel mensen besteden het winter- en zomerklaar maken van hun zwembad dan ook liever uit.

Dat mag u ook gewoon stellen! Re) Cover BV maakt lamellenafdekkingen op maat voor zwembaden. Daarnaast leveren zij lamellen, doppen en kit voor productie elders.


They also supply pool cover profiles and parts for local production elsewhere. Onze zwembad - en andere overdekkingenbrengen uw tuin weer tot leven. Zij beschermen uw zwembad en terras tegen wind en bladeren.


Abrisud beschikt over het meest uitgebreide assortiment om uw zwembad te beschermen en te beveiligen: vlakke, lage, hoge zwembadoverdekking, in aluminium of hout, maar ook bovengrondse of ondergedompelde zwembadrolluiken en een uniek zacht afdekzeil, die steeds gespannen blijft, exclusief ontwikkeld voor Abrisud door het bedrijf Coverseal.

De profielen worden in een lichtgrijs (ELOX) of witte kleur gespoten. Eventueel kunnen de covers tegen meerprijs in elke RAL-kleur worden gespoten, om bijvoorbeeld te matchen met de kozijnen van uw huis. Ook is het mogelijk om de cover met een print (bijvoorbeeld carbon- of houtlook) te bedrukken. Kies de juiste vorm en afmetingen voor jouw zwembad zoals aangegeven in de productinformatie, ieder afdekzeil is groter zodat deze ruim over je zwembad hangt.


Naast gewone afdekzeilen bestaan er solar afdekzeilen. Deze houden de warmte van de zon beter vast, waardoor je zwembad met enkele graden wordt opgewarmd en tegelijkertijd beschermt tegen. Een bij ons besteld zwembad afdekzeil voor 16:uur is in van de gevallen de dag erna in huis. Neem dan contact op met ons voor een zwembad afdekzeil op maat. Heeft u een speciaal zwembad ? Afdekzeil zwembad nú met korting!


Zwembad kosten Een zwembad is niet goedkoop, dat is bij iedereen wel bekend. De kosten van uw eigen zwembad bouwen ligt uiteraard aan u zelf. Het ligt uiteraard ook aan het type zwembad welke u kiest, een binnen of buiten zwembad etc. Houdt ook rekening met de kosten voor het onderhou stroom en water.


U kunt het zo gek maken als u zelf wilt. Bestel ook online bij Leen Bakker.

Ruim Assortiment, Topkwaliteit! Vind de beste selectie zwembad cover fabrikanten en ontdek goedkope producten van hoge kwaliteit zwembad cover voor de dutch luidspreker markt bij alibaba. Bekijk meer ideeën over Zwembaden , Cover en Zwembad achtertuin.


Solar zwembad cover , plaatst dit afdekzeil direct op het water van uw zwembad. Het isolerende afdekzeil heeft een doorsnede van ca. Hoe harder de zon schijnt hoe sneller het water verwarmt. Kijk goed naar de afmetingen, want ze passen perfect. Solar covers verwarmen jouw zwembad op een milieuvriendelijke manier.


Het zwembadwater wordt verwarmd door zonne-energie, waardoor elektriciteit of gas niet nodig zijn. Bovendien scheelt het in je portemonnee: elektrische warmtepompen zijn vaak duur, evenals de hoge energiekosten die nodig zijn voor het verwarmen van het water. Deze Bestway solar cover is makkelijk te gebruiken. Je kunt ook de maat aanpassen zodat hij ook voor andere zwembaden bruikbaar is. De Bestway solar cover moet op het water drijven en rondom moet wat ruimte blijven zodat het water kan ademen.


Alle afdekkingen zijn zeer sterk. UV gestabiliseerd PE folie, solar effect zal zwembad extra verwarmen. Geschikt voor oprolsystemen. Veel verkocht is de Classic 5micron Geobubble deze afdekking heeft een hogere isolerende werking. Koop dus nooit een afdekzeil voor uw zwembad als u denkt dat het 'wel ongeveer' zal passen.


Bij elk zwembad afdekzeil op deze pagina vindt u voor welk (intex) zwembad deze geschikt is. Zwembad afdekzeilen zijn vaak gemaakt voor een specifieke maat van het zwembad. De zwarte kleur zorgt voor extra absorptie van het de infrarood stralen van de zon wat resulteert in extra opwarming van uw zwemwater.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.