maandag 18 april 2016

Zwembad lockers

Profiteer van Scherpe Aanbiedingen! Lockers: tijdelijk korting. Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Hoge kwaliteit zwembad lockers van Pin-Lock.


Voor zwembad lockers op maat moet u bij Pin-Lock zijn.

Pin-Lock heeft al ruim jaar ervaring in het aanbieden van elektronische kluissystemen. Met de zwembad lockers van Pin-Lock zijn uw gasten verzekerd van goed beveiligde eigendommen. Volkern lockers voor uw zwembad. Qua look and feel heeft u voor de lockers voor uw zwembad bij WEWO Interior Concepts een ruime keuze. Want dat een locker een noodzakelijk opbergsysteem is, betekent niet dat dit meubel geen stijl mag hebben.


Wij zorgen er graag voor dat uw lockers qua design en kleur goed in hun omgeving passen. Een brede verscheidenheid aan zwembad locker -opties zijn voor u beschikbaar, zoals metalen, houten. Ook kunt u kiezen uit archiefkast, woonkamer kast zwembad locker.

En uit moderne, antieke zwembad locker. En of zwembad locker geen , ja is. De zwembad lockers van ALSANIT kan men aantreffen in enkele honderden sportcomplexen binnen europa. In zwembaden waar grote lucht vochtigheid heerst en ook chloor wordt gebruikt, is het de moeite waard om een uitrusting van gelamineerd HPL te gebruiken.


Kluisjes met een USB aansluiting, ideaal voor scholen en zwembaden , maar ook voor kantoren en openbare ruimtes zoals bibliotheken. Hermeta’s HerboLock Solid locker heeft het! Zwemmen en sporten onder één dak.


Zwem- en sportcentrum de Beemd in Lochem beschikt over zwembassins, een sporthal en een gymnastiekzaal. Naast ons standaard assortiment van o. RVS sanitair, badkamerunits en accessoires, bieden we vanzelfsprekend oplossingen op maat. Voor het veilig opbergen van persoonlijke spullen en werkkleding heeft Loggere een groot assortiment aan lockers en kastsystemen. De kastsystemen van Loggere voldoen aan de gestelde normen en aan alle hygiëne- en veiligheidseisen. U kunt bij ons (bijna) alle garderobekasten, lockerkasten en lockers kopen.


Ze zijn uit voorraad leverbaar en worden gratis bij u afgeleverd (vanaf € 50- ex btw). Op dezelfde locatie als het oude Scheldebad in Temse (BE) heeft Vita een splinternieuw zwembad gerealiseerd. Het vita Scheldebad is een duurzaam zwem-, doe- en ontspanningscentrum.


Ontdek nu ons uitgebreide assortiment zwembaden.

Creëer buiten ook een thuisgevoel! Voor al uw zwembad lockers kunt u terecht bij WEWO Interior Concepts. Maar wellicht nog belangrijker is de materiaalkeuze. Bij een Safe-O-Mat 8kassierslot Multi-use wordt er gebruik gemaakt van een pandmuntstuk en een kassiermuntstuk.


Het pandmuntstuk geeft de mogelijkheid om de locker tussentijds te openen. Na beëindiging van het gebruik wordt het pandmuntstuk teruggegeven. Het kassiermuntstuk wordt geïnd. Deze lockers zijn zeer geschikt voor het opbergen van persoonlijke bezittingen in o. De stalen lockerkasten zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en varianten. Bent u op zoek naar verschillende sluitsystemen?


De Pin-Lock is ontwikkeld voor het tijdelijk opbergen van kleding of waardevolle spullen. Geen enkele vorm van hoofddeksel wordt toegelaten in het zwembad , met uitzondering van een badmuts. Kleedkamers: De kleedkamers dienen als omkleedruimte, enige andere activiteit wordt niet toegestaan. Je houdt de cabines proper en net voor de personen die na u komen. Voorzie een €2-muntstuk om een locker te kunnen gebruiken.


Zwembad De Krim op Texel Het leukste zwembad op Texel! Een zwembad met een heerlijk binnenklimaat, diverse spectaculaire attracties en een buitenbad met ligweide. Het zwembad is gevestigd op Vakantiepark De Krim in De Cocksdorp.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.